VTM
Volledig scherm
PREMIUM
© VTM

Ziggy uit ‘K2 zoekt K3' wil Amerika veroveren: “Mijn haters zullen spijt hebben”

TVHoewel de zoektocht naar Klaasje nog in haar kinderschoenen staat, is de award voor meest opvallende kandidaat nu al uitgereikt. De Nederlander Ziggy Krassenberg (20) kan niet meer over straat lopen zonder aangesproken te worden door honderden fans. Sinds zijn deelname aan ‘K2 zoekt K3' kreeg hij zowel aanbiedingen om programma’s te presenteren als doodsbedreigingen. In een openhartig interview vertelt de zanger over zijn televisieavonturen, TikTokrelletjes en toekomstplannen. “Ik weet dat ik in Amerika ga exploderen, want ik ben extravert en America loves that.

15 reacties

 • Raoul Rouma

  1 jaar geleden
  Mensen die dit "persoontje" opjutten weten niet welke schade dat ze aanrichten. Het zou tegen zichtzelf moeten beschermd moeten worden.
 • sjaak vanslembrouck

  1 jaar geleden
  das zo 1 die zich sterrenmateriaal vind omdat hij een beetje "quirky" is. hiet in belgie lukt dat heel mss omdat we met niet veel zijn, maar in Amerika heb je er daar 13 in een dozijn. Vind zichzelf veel specialer dan hij is. Nu ja, beter dat dan een depressie hebben omdat je denkt dat je slechter bent dan je bent zeker ?
 • Johan Van Biesen

  1 jaar geleden
  Andy Van de Velde, dus jij denkt dat 'Ziggy' en andere decandente aanstellers een vooruitgang is voor de mensheid? Een beetje nadenken alvorens te posten.
 • Hugo hofmans

  1 jaar geleden
  Wat is dat voor een verschijning ? Tegenwoordig, hoe langer hoe gekker.
 • Ben Kenobi

  1 jaar geleden
  Als hij het in Amerika wilt maken moet hij all zeker niet bij K3 gaan. Die staan daar echt niet te springen op zo'n figuur.