VTM
Volledig scherm
PREMIUM
© VTM

Ziggy uit ‘K2 zoekt K3' wil Amerika veroveren: “Mijn haters zullen spijt hebben”

TVHoewel de zoektocht naar Klaasje nog in haar kinderschoenen staat, is de award voor meest opvallende kandidaat nu al uitgereikt. De Nederlander Ziggy Krassenberg (20) kan niet meer over straat lopen zonder aangesproken te worden door honderden fans. Sinds zijn deelname aan ‘K2 zoekt K3' kreeg hij zowel aanbiedingen om programma’s te presenteren als doodsbedreigingen. In een openhartig interview vertelt de zanger over zijn televisieavonturen, TikTokrelletjes en toekomstplannen. “Ik weet dat ik in Amerika ga exploderen, want ik ben extravert en America loves that.

15 reacties

 • Raoul Rouma

  4 weken geleden
  Mensen die dit "persoontje" opjutten weten niet welke schade dat ze aanrichten. Het zou tegen zichtzelf moeten beschermd moeten worden.
 • sjaak vanslembrouck

  4 weken geleden
  das zo 1 die zich sterrenmateriaal vind omdat hij een beetje "quirky" is. hiet in belgie lukt dat heel mss omdat we met niet veel zijn, maar in Amerika heb je er daar 13 in een dozijn. Vind zichzelf veel specialer dan hij is. Nu ja, beter dat dan een depressie hebben omdat je denkt dat je slechter bent dan je bent zeker ?
 • Johan Van Biesen

  4 weken geleden
  Andy Van de Velde, dus jij denkt dat 'Ziggy' en andere decandente aanstellers een vooruitgang is voor de mensheid? Een beetje nadenken alvorens te posten.
 • Hugo hofmans

  4 weken geleden
  Wat is dat voor een verschijning ? Tegenwoordig, hoe langer hoe gekker.
 • Ben Kenobi

  4 weken geleden
  Als hij het in Amerika wilt maken moet hij all zeker niet bij K3 gaan. Die staan daar echt niet te springen op zo'n figuur.
 1. Ook studioshows van ‘K2 zoekt K3' worden met vertraging uitgezonden in Nederland: “Vervelende spoilers”
  TV
  2

  Ook studio­shows van ‘K2 zoekt K3' worden met vertraging uitgezon­den in Nederland: “Vervelende spoilers”

  De VTM-kijker kan vanavond genieten van de allereerste studioshow van ‘K2 zoekt K3'. In Nederland, waar het programma te zien is op SBS6, hinken ze echter enkele weken achterop. Daar ging gisteren pas de vierde auditie-aflevering op antenne. Dat de uitzendingen bij de noorderburen met zoveel vertraging uitgezonden worden, zorgt voor ongenoegen bij fans op sociale media.
 2. Van buitenaardse invasie tot Gwyneth Paltrow’s intiem advies: deze nieuwe streamingtoppers moet je absoluut zien

  Van buitenaard­se invasie tot Gwyneth Paltrow’s intiem advies: deze nieuwe streaming­top­pers moet je absoluut zien

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf nieuwe films en series. Dit weekend vullen we onze Kijkgids onder meer aan met het derde seizoen van het op Rupert Murdochs zakenimperium geïnspireerde ‘Succession’ (Streamz), advies voor tussen de lakens van Gwyneth Paltrow in ‘Sex, Love & Goop’ (Netflix) en ‘Inside Job' (Netflix), een must-see voor fans van satirische animatie. Dit is onze streaming top 5!
 3. BINNENKIJKEN. Adele heeft ingekaderde kauwgom van Céline Dion omhoog hangen in haar villa in Los Angeles
  Celebrities

  BINNENKIJ­KEN. Adele heeft ingekader­de kauwgom van Céline Dion omhoog hangen in haar villa in Los Angeles

  Adele (33) is terug van weggeweest en iedereen zal het geweten hebben. Vorige week vrijdag bracht de Britse zangeres haar nieuwe single ‘Easy On Me’ uit en ondertussen gaf de Grammy-winnares haar fans ook al een rondleiding in haar huis in Los Angeles. Tijdens de tour kregen haar volgers bovendien een glimp te zien van het meest waardevolle item van de zangeres: een ingekaderde kauwgom van Céline Dion.
 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.