Volledig scherm
© EPA

Zien: Ellen Degeneres verrast publiek met recordprijs van 1 miljoen dollar en de reacties zijn ongelofelijk

Ellen Degeneres heeft voor haar zestigste verjaardag haar publiek verrast met een recordprijs van 1 miljoen dollar. Dat geld werd verdeeld onder het aanwezige publiek, dat speciaal uitgekozen werd. Bekijk de reacties van het publiek hier.

 1. Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Showbizz-verhalen van de dag.

  Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Show­bizz-verhalen van de dag.

  Sinds kort kan je elke dag de leukste Showbizz verhalen terugvinden als ‘Stories’ in de HLN-app. Wie Snapchat, Tik-Tok of Instagram gebruikt, is al vertrouwd met het concept ‘Stories’. Je kan dit het best vergelijken met het ‘bladeren’ door een magzine, maar dan digitaal. Leun dus even achterover en ontdek vandaag nog de nieuwste Showbizz Stories via het kanaal Showbizz in de HLN-app.
 2. James Cooke spreekt Bockie aan als Boris en de complete offday van Catherine: de hoogtepunten van aflevering 27 van ‘De Slimste Mens’
  Play
  tv

  James Cooke spreekt Bockie aan als Boris en de complete offday van Catherine: de hoogtepun­ten van aflevering 27 van ‘De Slimste Mens’

  De deelnemers aan ‘De Slimste Mens Ter Wereld’ kunnen niet elke dag records breken. Er was dus enige decompressie na de grote stunt van de tot dan compleet onbekende ‘Bockie de Repper’. Bockie genoot nog te veel na, Catherine Van Eylen kreeg - toeval of niet - wel veel moeilijke vragen en kende een offday. Nieuwkomer en hoofdredacteur Liesbeth Van Impe maakte haar status waar: ze won. Het was echter het juryduo Cooke-Degand dat met de aandacht aan de haal ging. En terecht. Goeie match.
 1. Lize Feryn duikt onder in sm-kelder bij 'Club Flo'
  Play

  Lize Feryn duikt onder in sm-kelder bij 'Club Flo'

 2. André Hazes Junior wil deze Hedwig wel heel graag in zijn 'The Voice Senior'-team
  Play

  André Hazes Junior wil deze Hedwig wel heel graag in zijn 'The Voice Senior'-team