Zien: Ellen Degeneres verrast publiek met recordprijs van 1 miljoen dollar en de reacties zijn ongelofelijk

EPA
Ellen Degeneres heeft voor haar zestigste verjaardag haar publiek verrast met een recordprijs van 1 miljoen dollar. Dat geld werd verdeeld onder het aanwezige publiek, dat speciaal uitgekozen werd. Bekijk de reacties van het publiek hier.

"Iedereen in het publiek is hier vandaag aanwezig voor een speciale reden", begon Ellen haar aankondiging. "Het hele seizoen lang heb ik samengewerkt met Cheerios om mensen aan te moedigen om mee te doen aan 'Een Miljoen Goede Daden'. Als jij vandaag in het publiek zit, wil dat zeggen dat jij ons geholpen hebt om dat doel te bereiken."

"Er is geen betere manier voor mij om mijn verjaardag te vieren, dan om hem te delen met mensen zoals jullie", ging ze verder. Daarna kondigde ze aan dat een cadeautje had voor haar publiek. "Jullie gaan dit cadeau delen. Het is het grootste cadeau dat ik ooit aan iemand gegeven heb. Houd je vast aan je Cheerios want jullie delen vandaag 1 miljoen dollar!"
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jurgen Van Den Bergh

  Oprah heeft ooit iedereen in het publiek eens een auto kado gedaan. En dat was geen goedkoop modelleke hoor.

 • Yves Verheart

  Wow!

 • Blontrock Blontrock

  Als er 800 genodigden waren, en het lijken er meer, is dat ieder 1.250 USD. Aardig maar nu ook weer niet iets om hysterisch over te worden.

 • Anne Onsia

  Dat is voor elk dan zo’n 2000 tot 2500 dollar? Waarop ze in de VS dan ook nog eens belast worden tegen 40%....