VTM
Volledig scherm
© VTM

Zeven meisjes en slechts één jongen: deze acht jonge talenten gaan door naar de finale van ‘The Voice Kids’

TVNu de halve finale gezongen is in ‘The Voice Kids’, zijn de acht finalisten bekend. Karista, Marie-Émilie, Sien, Gloria, Anne, Lina, J.A.P. en Jinthe: één van hen gaat volgende week naar huis met een studiebeurs van 10.000 euro en met de mogelijkheid om een eigen single op te nemen.

9 reacties

 • michel vandewiele

  1 maand geleden
  Van bij de selecties was reeds voorkeur gegeven aan de meisjes alsof er nog niet genoeg zijn, of dit eerlijk verlopen is betwijfel ik sterk.
 • Monique Meiren

  1 maand geleden
  ik kan Laura haar beslissingen niet volgen, al 2 keer achtereen kies voor J.A.P. die de slechtste is. En wat een arrogantie heeft die jongen.
 • HENDRIK WECKSELER

  1 maand geleden
  De beste zangeres lag er al direct uit met name Naomi Ook de keuze van Laura om door te gaan met de talentloze Jap kan er bij mij niet in het gaat om de voice dus waar baseer je jezelf dan op om die wel en die niet door te laten want vooral Naomi was de beste jonge zangeres in heel de show en die had het gewoon mogen winnen dit krijg je als je het publiek niet meer laat kiezen met de vooraf ingeblikte shows. Terug naar de live shows met thuispubliek dat stemt
 • Paul zevers

  1 maand geleden
  Anne is een geboren ster! Wat een talentje is mij dat!
 • Werner Houthoofd

  1 maand geleden
  meerdere betere zangers liggen eruit , lLma zingt een meezinger terwijl moeilijker liedjes goed gebracht van andere eruit liggen, en dan die rapper die denkt dat hij al de wereld is