Maureen Vanherberghen vertelt in Story over haar zwangerschap en haar nieuwe job als reporter in 'Vlaanderen Vakantieland'.
Volledig scherm
PREMIUM
Maureen Vanherberghen vertelt in Story over haar zwangerschap en haar nieuwe job als reporter in 'Vlaanderen Vakantieland'. © Guy Kokken

Zes maanden zwangere Maureen start als ‘Vlaanderen Vakantieland’-reporter: “Heel onverwacht dat ik juist nú zo’n kans krijg”

ShowbizzIn juli bevalt Maureen Vanherberghen (33) van haar eerste kindje, met haar partner Sieg De Doncker (32). Maar voor het zover is, laat de Q-dj nog iets anders los op de wereld: een gloednieuw seizoen van ‘Vlaanderen Vakantieland’, met haar als een van de reporters. Tien jaar na ‘Idool 2011' is Maureens liedje dus nog lang niet uit. In een uitgebreid interview vertelt ze over haar zwangerschap en haar toekomstige rol als mama. “Sieg en ik willen niet zulke ouders zijn die bij de minste huilbui naar hun kindje lopen.”

2 reacties

 • guido verheijen

  9 maanden geleden
  juist eerste aflevering gezien ,niet slecht maar veel te snelle beelden en daarom niet ontspannend.
 • D. Janssens

  9 maanden geleden
  Mooi dat het programma terugkomt. We hebben hier zoveel moois in eigen land terwijl we het voor veel minder opgeblazen toerisme inruilen in het buitenland. De VRT had dit nooit mogen schrappen en had beters op watanders bespaard.
 1. RECENSIE. ‘The Gilded Age’: “Een drama waarin de kostuums meer tot de verbeelding spreken dan de personages”
  TV

  RECENSIE. ‘The Gilded Age’: “Een drama waarin de kostuums meer tot de verbeel­ding spreken dan de personages”

  Tien jaar nadat Julian Fellowes tv-geschiedenis schreef met ’Downton Abbey’ heeft de 72-jarige baron nu een nieuw kostuumdrama bij elkaar gepend waarin macht, status en gossip centrale thema’s zijn. ‘The Gilded Age’ op Streamz, met de jongste dochter van Meryl Streep in de hoofdrol, transporteert ons naar de hoogste rangen van New York in de jaren 1880. Of dit verhaal meer dan ‘Downton Abbey steekt de grote plas over’ kan worden? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Eerste Belgische ‘True Crime’-serie komt naar Streamz en Play4
  TV

  Eerste Belgische ‘True Cri­me’-se­rie komt naar Streamz en Play4

  ‘True Crime Belgium’ wordt de eerste true-crimereeks van Belgische bodem. De 16-delige docureeks met Belgische misdaadverhalen, bevat getuigenissen van speurders, onderzoeksrechters, openbare aanklagers, nabestaanden en slachtoffers die de misdaad overleefden. De verhalen komen uitgebreid aan bod op het scherm en leven ook verder in audio, dankzij een nieuw partnership met de Belgische true-crimepodcast ‘De Volksjury’.
 1. Nederlandse staatssecretaris na gesprek met John de Mol: “Meer meldingen, ook over andere programma’s”
  Showbizz
  4

  Nederland­se staatsse­cre­ta­ris na gesprek met John de Mol: “Meer meldingen, ook over andere programma’s”

  Naast meldingen van misstanden bij ‘The Voice’ zijn er bij omroepen ook over andere programma’s meldingen gedaan van grensoverschrijdend gedrag. Dat heeft de Nederlandse staatssecretaris Gunay Uslu (Cultuur en Media) gezegd na een gesprek met Talpa-baas John de Mol. Ze pleit voor een ‘gezamenlijke’ aanpak van seksueel geweld en grensoverschrijdend gedrag.