Exclusief voor abonnees

Zelfs Radja Nainggolans broer is stilaan radeloos: “Zó lomp, nu weet ik het ook niet meer...”

Na de zoveelse keer over de schreef

Radja Nainggolan
REUTERS Radja Nainggolan
Het gaat van kwaad naar erger met Radja Nainggolan (30). Na z’n verbanning bij de Rode Duivels heeft de extravagante voetballer zich nu ook bij z’n club Inter Milaan onmogelijk gemaakt. De reden: een ruzie met supporters in een disco. ‘Radja, waar ben je toch mee bezig?’ vraagt broer Manuel (43) zich vertwijfeld af.

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

Lees je graag alle artikels op HLN?

Krijg nu 1 maand onbeperkt en gratis toegang tot alle artikels.

Ik wil toegang
Digitaal abonnement HLNDigitaal abonnement HLN1ste maandgratis

Stop of pauzeer wanneer je wil

 • Onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Iedere week gratis tickets en straffe kortingen20 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • marijke deruyck

  Samengevat : als boontje zich als een verwend nest en slecht gedraagt, duurt het niet lang of hij komt om zijn loontje. Wat die broer zegt is larie, Martinez was helemaal niét verplicht hem mee te nemen, net zoals hij er anderen die het meer verdienden door hun inzet alleen al, ook niet meegenomen heeft; een trainer moet zich niet schikken naar een speler die de hele tijd zijn zin wil doen !

 • Ivan Hessels

  Een rebel zonder normen of plichtsbesef. Dumpen. Er zijn er genoeg die wél renderen en niet labiel zijn zoals hem.

 • eric debanne

  Goeie voetballer maar zwak mentaal helaas !

 • Vincent Reeners

  Radja is slachtoffer van zijn eigen profiel en karakter. Het enig wat hem kan helpen is gewoon ouder worden. Soortgelijke mensen hebben later spijt van hun gedrag en worden meermaals heel wijs en laten aan de kant alle frustraties en kritiek... met de jaren. Spijtig dat er geen pillen daarvoor zijn. Of misschien op amazon of google... Komaan Radja!

 • daniel vanmechelen

  @ Kenny Devo , groot gelijk , met Radja waren wij waarschijnlijk Wereldkampioen.In plaats van bij hun ploeg samen geraapte reserven.