Zeger uit 'Kamp Waes'
Volledig scherm
Zeger uit 'Kamp Waes' © Gregory Van Gansen / Photo News

Zeger uit ‘Kamp Waes’ organiseert kampen voor mensen die stotteren

ShowbizzZeger Van Noten (24) is een van de opvallendste deelnemers uit ‘Kamp Waes’. Hij stottert, en nam niet alleen deel om zijn stevige fysiek te tonen, maar ook om af te rekenen met zijn spreekangst. Nu wil hij ook andere lotgenoten helpen. Samen met logopedist Gert Reunes richtte hij een bedrijfje op dat kampen organiseert voor mensen die stotteren. Dat schrijft Het Nieuwsblad. 

3 reacties

 • Sofie Decleir

  1 jaar geleden
  Ik vond het leuk om te horen vertellen en het stotteren neem je erbij en stoorde niet
 • Johan Vervaeck

  1 jaar geleden
  Laat ons niet lachen met de schattige persoon, maar ik kan m'n lachspieren toch ook niet bedwingen als Zeger eens stottert en ik bedoel dat absoluut niet slecht, integendeel ik durf het een gave noemen en op daarom vind ik deze persoon warmer en grappiger dan menig persoon die zichzelf commedian noemt. Op die wijze kan hij een gebrek tot een opportuniteit verheven vind ik.
 • Peter Vrolijk

  1 jaar geleden
  Moeten we niet allemaal een berg respect hebben voor Zeger? Top kerel. En natuurlijk ook voor de SF, dat zijn zeker geen watjes.
 1. ‘Thuis’-acteur Geert Hunaerts doet goede zaken dankzij EK-gekte: “Ik hoop hier financieel wel beter van te worden”
  PREMIUM
  Showbizz
  2

  ‘Thuis’-ac­teur Geert Hunaerts doet goede zaken dankzij EK-gekte: “Ik hoop hier financieel wel beter van te worden”

  Er schuilt niet alleen een acteur in Geert Hunaerts (48), beter bekend als Peter uit ‘Thuis’, maar ook een ondernemer. Nu het EK voetbal volop bezig is, verkoopt hij samen met twee vrienden fanssleeves. Een project waar hij al sinds 2019 op broedt, maar dat nu dankzij het EK en enkele bekende vrienden in een stroomversnelling geraakte. Al blijft het wel een gok. “Wie ergens geld in investeert, loopt altijd een risico.”