Adele en haar vriend Rich Paul in oktober 2021
Volledig scherm
Adele en haar vriend Rich Paul in oktober 2021 © Photo News

Zegde Adele haar concerten in Las Vegas af omwille van problemen met haar lief?

CelebritiesAmper één dag voor ze haar concertenreeks in Las Vegas zou beginnen, zegde Adele (33) plots alle optredens af. Door corona was de show niet klaar geraakt, klonk het. Al klinken de geruchten steeds luider dat de afzegging iets met haar vriend, Rich Paul (40), te maken zou hebben.

 1. INTERVIEW. Keira Knightley wil geen lustobject meer zijn: “Ik ben het spuugzat om ‘sexy piraat’ te spelen”
  PREMIUM
  Film

  INTERVIEW. Keira Knightley wil geen lustobject meer zijn: “Ik ben het spuugzat om ‘sexy piraat’ te spelen”

  Geen bombastisch kostuumdrama, en al zéker geen piraterij: Keira Knigtley (35) gooit het over een andere boeg in de donkere thriller ‘Boston Strangler’, die vanaf nu te bekijken is op Disney+. Wij spraken de wereldberoemde actrice over haar nieuwste film, haar kijk op het leven als vrouw in Hollywood, en de burn-out die haar bijna onderuit haalde. “Ik laat mannen mij niet meer vertellen wanneer ik mijn kleren uit moet doen.”
 2. Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaarder: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is
  Mijntelco

  Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaar­der: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is

  Elke woning heeft tegenwoordig een eigen draadloos wifinetwerk, waarmee de meeste apparaten verbonden zijn. Logisch ook, want het scheelt heel wat gedoe met kabels, waardoor je met je apparaat kan gaan en staan waar je wil. Maar dat hoeft niet noodzakelijk met élk apparaat mogelijk te zijn. Bovendien biedt een verbinding via de klassieke ethernetkabel ook enkele voordelen. Mijntelco.be overloopt ze.