Ga naar de mobiele website
^ Top

Zeer strenge beveiliging bij begrafenis George Michael

ANP
De begraafplaats waar George Michael waarschijnlijk vandaag zijn laatste rustplaats vindt, wordt 24 uur per dag bewaakt. Volgens de Daily Star wil de familie van de Wham!-zanger voorkomen dat dieven persoonlijke attributen weghalen die er ter herinnering aan de muzikant worden achtergelaten.

George wordt begraven naast zijn in 1997 overleden moeder, op begraafplaats Highgate in Noord-Londen. De site van de begraafplaats wordt momenteel zo vaak bezocht dat er een mededeling op is gezet: "Sorry we hebben geen informatie over George Michael'. Volgens bronnen van de krant wordt de begrafenis vandaag gehouden. De Sunday Times denkt echter te weten dat de ceremonie zal plaatsvinden op 26 maart, wanneer het Moederdag is in Groot-Brittannië. George zou het graf van zijn moeder steevast op Moederdag hebben bezocht.

Natuurlijke dood
Volgens de Daily Star zullen onder meer Elton John, ex-Wham-collega Andrew Ridgeley en Kate Moss aanwezig zijn bij de begrafenis. George Michael is een natuurlijke dood gestorven. De Britse popster kampte met een zwak hart en had een beschadigde lever, zo heeft de lijkschouwer vastgesteld. Het gaat om precies te zijn om een verwijde hartspier en leververvetting, aldus Darren Salter, de lijkschouwer van Oxfordshire. Met deze conclusie is het onderzoek naar de doodsoorzaak van Michael gesloten. "Er zullen geen verdere updates worden verstrekt. De familie verzoekt de media en fans hun privacy te respecteren".

De partner van George, de 43-jarige Fadi Fawaz, vond de zanger (53) op Eerste Kerstdag levenloos in zijn landhuis in Oxfordshire. Er gingen lang geruchten dat de voormalig Wham!-zanger in zijn laatste weken zou zijn teruggevallen in een oude drugsverslaving. Kort na de dood van Michael stelde zijn manager Michael Lippman al dat de zanger vermoedelijk was overleden aan hartfalen. Volgens hem werd hij 'vredig' in bed gevonden.

PR
ANP
Meer overReacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


Meld een bug