Lisa Moerman.
Volledig scherm
Lisa Moerman. © RV

Ze zijn al op date geweest: bloeit er iets moois tussen Fabrizio en ‘Love Island’-Lisa?

ShowbizzEen nieuwe evolutie in het liefdesleven van ex-‘Temptation Island’-deelnemer Fabrizio (28). De ex van Pommeline Tillière - haar naam prijkt nog op zijn lichaam - is aan het daten. In november kwam er een einde aan zijn relatie met Lotte, een studente met wie hij enkele maanden samen is geweest. En nu is er ‘Love Island’-beauty Lisa Moerman (25). Fabrizio en de West-Vlaamse hadden zopas hun eerste date.

 1. Krijg tot 50 procent van je verbouwfacturen terugbetaald via de nieuwe Mijn VerbouwPremie
  Livios

  Krijg tot 50 procent van je verbouwfac­tu­ren terugbe­taald via de nieuwe Mijn VerbouwPre­mie

  Vanaf 1 oktober 2022 kan je de Mijn VerbouwPremie aanvragen. Die nieuwe premie omvat verschillende oudere premies voor renovaties en energiebesparende ingrepen. Voor welke werken kan je de nieuwe Mijn VerbouwPremie precies aanvragen? Hoeveel krijg je terugbetaald? En hoe werkt het systeem precies? Bouwsite Livios.be zocht het uit. Energetisch renoveren blijft immers dé manier om je energieprijzen zoveel mogelijk te beperken.
 2. “Als je me dat nog eens lapt, komt het niet goed”: Joren moet buiten slapen nadat Lien de deur sluit in ‘Blind Getrouwd’
  Play
  TV

  “Als je me dat nog eens lapt, komt het niet goed”: Joren moet buiten slapen nadat Lien de deur sluit in ‘Blind Getrouwd’

  Vreemd schouwspel in het ‘Blind Getrouwd’-resort. Nadat hij door zijn vrouw uit hun hotelkamer werd gesloten, moest Joren de nacht noodgedwongen doorbrengen naast het zwembad. Miscommunicatie, aldus Lien. Opzettelijk, volgens Joren. “Als je thuis komt, kijk je toch waar je man is?”, klinkt het verbaasd over het incident. Tegelijkertijd vertoont ook het huwelijk van sterkhouders Jana en Christiaan barstjes.