AFP
Volledig scherm
PREMIUM
© AFP

Ze won de Nederlandse Mol en overleefde al afpersing en homejacking: dit is Nikkie de Jager (27), de rijzige revelatie van het Songfestival

ShowbizzTemidden van alle vreemde acts, valt zij vooral op. Presentatrice Nikkie De Jager (27) ontpopte zich tijdens de eerste halve finale als ‘dé ster van de avond’ en ook vanavond zijn alle ogen weer op haar gericht. Geboren op ‘YouTube’, boegbeeld van de LGTBQ+-gemeenschap en bekend transgender, maar vooral een dame die met haar ongedwongen stijl en charme letterlijk en figuurlijk boven haar co-presentatoren uitsteekt. Al liep haar weg richting Ahoy niet over rozen: de afgelopen jaren kreeg ze met een enorm zwaar verlies te maken én werd ze ook het slachtoffer van een overval en een afpersing.

0 reacties

 1. RECENSIE. ‘I Know What You Did Last Summer’: “Voorspelbare horror is pas echt om van te gruwelen”
  TV
  1

  RECENSIE. ‘I Know What You Did Last Summer’: “Voorspel­ba­re horror is pas echt om van te gruwelen”

  De kans is groot dat u in 1997 smoorverliefd bent geworden op Jennifer Love Hewitt, die met haar rol in ‘I Know What You Did Last Summer’ niet alleen haar doorbraak op het witte doek forceerde, maar ook uitgroeide tot wereldwijd sekssymbool. Vijfentwintig jaar later is die horrorklassieker terug van weggeweest, zonder Hewitt dan wel, maar met een hoop nieuwe angstige tieners die in een beestachtig bloedbad verzeild raken. Of u deze Amazon Prime-reeks moet streamen of skippen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.
 2. REALITYCHECK. Wouter uit ‘De Bachelorette’ blikt terug en Aleksandra over haar Poolse ‘Love Island’-avontuur
  Showbizz

  REALITY­CHECK. Wouter uit ‘De Bacheloret­te’ blikt terug en Aleksandra over haar Poolse ‘Love Is­land’-avon­tuur

  ‘Temptation’, ‘Ex On The Beach’ of ‘Love Island’: het zijn pleasures waar wij ons helemaal niet guilty over voelen. En omdat wij u van hetzelfde verdenken, houden wij u elke vrijdag op de hoogte van het reilen en zeilen in de realitywereld. Nieuwe liefdes, ruzies of andere capriolen van (voormalige) tv-figuren: u komt het hier allemaal te weten.