Amber Heard tijdens de rechtszaak
Volledig scherm
Amber Heard tijdens de rechtszaak © AFP

“Ze wilde de auto en penthouses, anders zou ze toch een contactverbod aanvragen”: nieuwe onthullingen over Amber Heard

CelebritiesIn de Verenigde Staten is het proces dat Johnny Depp (58) aanspande tegen zijn ex-vrouw Amber Heard (36) ongeveer halverwege. Uiteraard moest er ook gepraat worden over de aanleiding voor de rechtszaak: het essay dat Heard in 2018 publiceerde in ‘The Washington Post’. In de rechtbank werd bovendien een brief getoond waarin de advocaten van Heard opsomden wat de actrice van Depp wilde krijgen in ruil voor het stilhouden van hun scheiding. 

 1. GEZIEN? ‘Een jaar op zee’: “De tv-wereld heeft meer gezichten à la Wim Lybaert nodig”
  PREMIUM
  TV

  GEZIEN? ‘Een jaar op zee’: “De tv-wereld heeft meer gezichten à la Wim Lybaert nodig”

  Wim Lybaert (54) is al van jongs af aan bezeten door vissers en de zee. Daarom trekt de West-Vlaming een jaar in de voetsporen van enkele (voormalige) zeelieden. Is het leven op het woeste water zo rooskleurig als het soms wordt voorgesteld? En slaagt Wim erin een informatief en begeesterend portret van deze onderbelichte beroepsgroep te schetsen? “Lybaert is een van de weinige bekende koppen die echt luistert naar wie voor hem zit.”
 2. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.