an Verheyen, Lien Willaert en Anna Verheyen
Volledig scherm
PREMIUM
an Verheyen, Lien Willaert en Anna Verheyen © Joel Hoylaerts / Photo News

“Ze werd er fysiek ziek van”: dochter Jan Verheyen gebruikte zware periode als inspiratie voor ‘Bittersweet Sixteen’

ShowbizzHaar allereerste vakantiejob. Samen op de filmset met papa Jan Verheyen (58) en mama Lien Willaert (45). Met haar eigen scenario en plus. Amper 15 is Anna Verheyen, maar gebeten om met ‘Bittersweet Sixteen’ de eerste Vlaamse higschoolfilm ooit af te leveren. Gebaseerd op haar eigen struggle in de middelbare school. “’Je haar ziet er goed uit, zo valt je dikke neus minder op’. Constànt kreeg ik van die gemene opmerkingen”, vertelt Anna in het eerste interview samen met haar ouders. “Vreselijk is het om je vrolijke dochter in een schim te zien veranderen.” 

6 reacties

 • Wouter Van de Walle

  5 maanden geleden
  Heidi, dit kan evengoed net een nadeel zijn ;) Maar sterk hoe ze zich daar heeft uitgewerkt
 • Selma Desmet

  5 maanden geleden
  Moedige, flinke dame, chapeau👌veel succes gewenst! Zij heeft duidelijk een aardje naar haar vaartje.
 • Heidi Werbrouck

  5 maanden geleden
  Ze heeft natuurlijk het voordeel dat haar ouders zijn wie ze zijn. Toch is het heel sterk dat ze dit aandurft. Veel succes!
 • Delphine Redant

  5 maanden geleden
  Kinderen kunnen zo hard zijn voor elkaar. Zo een mooi meisje... Dikwijls zit er ook veel afgunst tussen...
 • Fanny Konings

  5 maanden geleden
  We kwamen op school met een hele grote groep op voor de zwakkere desnoods fysiek en hebben dit eigenlijk zelden moeten doen men had er respect voor en dus werd er nooit gepest op onze school, we hadden aanzien misschien door onze scouts en chiro verbondenheid
 1. Eerste Belgische ‘True Crime’-serie komt naar Streamz en Play4
  TV

  Eerste Belgische ‘True Cri­me’-se­rie komt naar Streamz en Play4

  ‘True Crime Belgium’ wordt de eerste true-crimereeks van Belgische bodem. De 16-delige docureeks met Belgische misdaadverhalen, bevat getuigenissen van speurders, onderzoeksrechters, openbare aanklagers, nabestaanden en slachtoffers die de misdaad overleefden. De verhalen komen uitgebreid aan bod op het scherm en leven ook verder in audio, dankzij een nieuw partnership met de Belgische true-crimepodcast ‘De Volksjury’.
 2. Last van vocht in huis? Zoveel kost het om dat aan te pakken (en op deze premies kan je rekenen)
  Livios

  Last van vocht in huis? Zoveel kost het om dat aan te pakken (en op deze premies kan je rekenen)

  18 procent van de Belgische woningen kampt met schade door vochtproblemen, dat blijkt uit cijfers van het Steunpunt tot bestrijding van armoede. Volgens het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf (WTCB) is zelfs 70 procent van de gevallen van bouwschade te wijten aan vocht. Vochtproblemen zijn hardnekkig en pak je best zo snel mogelijk aan. Maar hoeveel kost dat? En welke premies kan je daarvoor aanvragen? Bouwsite Livios zocht het uit.