rv
Volledig scherm
PREMIUM
© rv

Ze waren al getrouwd, nu schenken ze ons nieuw festival: Rock Werchter x Tomorrowland stond in de sterren geschreven

MuziekDe eerste echte festivalzomer na twee coronajaren wordt niet alleen een drukke, hij start ook extra vroeg met het gloednieuwe CORE Festival in Brussel. Dit tweedaagse evenement (27 en 28 mei) is geboren uit een romance tussen Rock Werchter en Tomorrowland, zeg maar ‘de grote twee’ binnen ons Vlaamse festivallandschap. Die ‘love story’ mag u trouwens letterlijk nemen, want achter de schermen - en ver weg van de spotlights - bloeit er al jaren iets moois tussen de dochter van Herman Schueremans (Rock Werchter) en één van de TML-organisatoren.

7 reacties

 • jos jansen

  1 jaar geleden
  Dit mogen ze gewoon niet laten doorgaan!
 • Wendy Van Gansen

  1 jaar geleden
  half de rand van Antwerpen ligt wakker als het tomorrowland is, vermoed dat de mensen heel de zomer weer met hun ramen toe mogen liggen trachten te slapen van de bassen die hun bed doen trillen. Ik heb dat echt niet gemist.
 • Evan De Jongh

  1 jaar geleden
  En de schade aan al die parken van 4 dagen festival is op 1 jaar tijd weer hersteld zeker. Als er nog ergens een park overblijft wordt het volgebouwd met appartementen of half zomer afgesloten voor festivals. En nee heb nooit en zal nooit op groen stemmen. Tijdens corona moest iedereen beginnen wandelen dan moet er wel plaats overblijven En waar gaan ze nu manifesteren, binnenkort in terkamerenbos misschien ook evenementen.
 • Raoul Rouma

  1 jaar geleden
  Willen nog sneller rijk worden! zonder subsidies dus?
 • Hilda Bauweleers

  1 jaar geleden
  Zolang ze in Brussel lawaai maken en ons gerust laten mogen ze dansen!!?? Zoveel ze willen