Allison Mack voor de rechtbank
Volledig scherm
PREMIUM
Allison Mack voor de rechtbank © EPA

“Ze moest de Tom Cruise van Nxivm worden”: hoe ‘Smallville’-actrice Allison Mack seksslaven ronselde voor sekteleider

CelebritiesZe brandmerkte andere vrouwen met haar initialen, dwong hen om seks te hebben met de leider van sekte Nxivm en perste hen af. Maar volgens de rechter is Allison Mack (38), in een vorig leven gevierde actrice uit ‘Smallville’, evenzeer slachtoffer als dader. Ze komt ervan af met drie jaar cel. “Ik denk dat ze écht geloofde dat deze meisjes de wereld gingen redden met het ‘supersperma’ van de leider.”

1 reactie

 • gustaaf carpels

  2 maanden geleden
  Tja als je iemand moet dwingen om seks te hebben weet je toch dat je niet goed bezig bent zeker
 1. Het tragische levensverhaal van ‘The Crocodile Hunter’ Steve Irwin (deel 1): “Hij had een grote wonde in z’n borst, het bloed bleef eruit stromen”
  PREMIUM
  Celebrities

  Het tragische levensver­haal van ‘The Crocodile Hunter’ Steve Irwin (deel 1): “Hij had een grote wonde in z’n borst, het bloed bleef eruit stromen”

  Vijftien jaar geleden, op 4 september 2006, stierft Steve Irwin. De Australiër – die wereldwijd bekend werd als ‘The Crocodile Hunter’ – trotseerde hapgrage krokodillen, venijnige slangen en dodelijke spinnen. Maar de steek van een relatief onschuldige pijlstaartrog werd hem op z’n 44ste fataal. In het eerste deel van z’n straffe levensverhaal staan we stil bij z’n gelukkige jeugdjaren en de ontmoeting van de liefde van z'n leven. “Als zesjarig jochie vangt hij zijn eerste giftige slang.”