Tania Kloek in het nieuwe seizoen van 'De Zonen Van Van As'. In Story vertelt de actrice hoe ze haar dagen tegenwoordig vult.
Volledig scherm
PREMIUM
Tania Kloek in het nieuwe seizoen van 'De Zonen Van Van As'. In Story vertelt de actrice hoe ze haar dagen tegenwoordig vult. © Dpg media

Ze is momenteel te zien in twee series, maar actrice Tania Kloek neemt zeker voor onzekere: “Net mijn boekhouddiploma gehaald”

ShowbizzIn het nieuwe seizoen van ‘De Zonen van Van As’ is Tania Kloek (47) opnieuw te zien als Martine, de niet bijster snuggere vrouw van Herman. Streamz-abonnees kunnen de actrice ook al aan het werk zien in de gloednieuwe politieserie ‘Fair Trade’. Toch zet Tania tegenwoordig niet alleen in op haar acteercarrière. Ze werkt tegenwoordig ook als accountant in een boekhoudkantoor. “Ik onthul geen geheim als ik zeg dat 2020, net als voor de meeste van mijn collega’s, een rampjaar is.”

3 reacties

 • Emi Hergersberg

  2 maanden geleden
  Proficiat. Heel verstandig en realistisch om steeds een alternatief te hebben. Vroeger hadden de meeste artiesten trouwens een nevenjob voor de kost.  Tegenwoordig wachten velen liever op subsidies ...
 • luc van duyse

  2 maanden geleden
  Deze dame blijft tenminste niet bij de pakken zitten, maar neemt initiatief. Een voorbeeld voor vele huilebalken.  Proficiat Tania !!
 • Leen Demeyer

  2 maanden geleden
  Zij weet tenminste van aanpakken. Ipv die actrices die beledigd zijn als hun papa hen in wil schrijven in de zaak om bij te verdienen momenteel.
 1. Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Showbizz-verhalen van de dag.

  Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Show­bizz-verhalen van de dag.

  Sinds kort kan je elke dag de leukste Showbizz verhalen terugvinden als ‘Stories’ in de HLN-app. Wie Snapchat, Tik-Tok of Instagram gebruikt, is al vertrouwd met het concept ‘Stories’. Je kan dit het best vergelijken met het ‘bladeren’ door een magzine, maar dan digitaal. Leun dus even achterover en ontdek vandaag nog de nieuwste Showbizz Stories via het kanaal Showbizz in de HLN-app.
 1. Set van tv-serie Peaky Blinders wordt vaccinatiecentrum
  Play
  covid-19

  Set van tv-serie Peaky Blinders wordt vaccinatie­cen­trum

 2. Miss België Celine Van Ouytsel verklapt welk gênante situatie vermeden werd door haar val bij de verkiezingsshow
  Play

  Miss België Celine Van Ouytsel verklapt welk gênante situatie vermeden werd door haar val bij de verkie­zings­show