Trisha Govaerts
Volledig scherm
PREMIUM
Trisha Govaerts © Kristof Ghyselinck

Zangeres Trisha is na haar breuk met Kurt weer verliefd: "Al is er op korte tijd té veel gebeurd om me al volledig te geven”

ShowbizzTrisha (38) heeft geen makkelijk jaar achter de rug. Na vijf jaar huwelijk en drie dochters vroeg Kurt enkele maanden geleden de scheiding aan. Al is er één lichtpuntje: de zangeres is opnieuw verliefd. Ze vertelt honderduit over haar nieuwe liefde, de situatie met haar ex en hoe het intussen met haar gaat. “Mijn vrienden brachten me ‘s avonds naar de spoeddienst omdat ik een druk voelde op mijn borst.”

 1. “Zijn jullie niet die gasten die overal gratis binnengaan?” ‘Security Checkers’ betrapt in Center Parcs
  Play
  TV
  3

  “Zijn jullie niet die gasten die overal gratis binnengaan?” ‘Security Checkers’ betrapt in Center Parcs

  In een nieuwe aflevering van ‘Security Checkers’, die vanaf nu te bekijken is op VTM GO, trekken Arno The Kid en Gerben Tuerlinckx naar Center Parcs in Peer. Ze proberen zonder ticket binnen te raken in het wildwaterpark en tot na sluitingstijd te blijven. Helaas worden ze door een opmerkzame beveiligingsman herkend als ‘de security checkers’, waarop een kat-en-muisspel begint. “Er bleef maar security bijkomen en we werden constant in de gaten gehouden", klinkt het.