Lindsay De Bolle
Volledig scherm
Lindsay De Bolle © Kristof Ghyselinck

Zangeres Lindsay laat zich intensief begeleiden: “Zonder hulp lukt het me gewoon niet om af te vallen”

Showbizz“Ik heb het nodig dat er iemand op mijn vingers kijkt’, zegt Lindsay De Bolle (41). De zangeres moet van haar dokter afvallen en eindelijk zou het weleens kunnen lukken. “Ik leef nu suikervrij”, zegt ze, “en ik ben zo’n zoetebek.” Tijdens een doktersvisite kreeg Lindsay te horen dat ze gerust vijf kilo mocht afvallen voor een gezonde BMI. Een advies dat voor de zangeres niet helemaal onverwacht kwam.

9 reacties

 • dirk luyckx

  2 jaar geleden
  Als je je echt niet goed voelt in je vel,,, ok maar aan een vrouw moet wat pak zijn en vind Lindsay zo heel goed, basta
 • Emi Hergersberg

  2 jaar geleden
  volslank is toch ook heel mooi ! Alleen de gezondheid is het waard om te diëten maar voor de rest moet men de mensen nemen zoals ze zijn.
 • Brigitte Wilmet

  2 jaar geleden
  Als het voor je gezondheid is ok, maar voor een mager ideaal pffffffffffffffffff.Je bent zo mooi, mager hoeft echt niet.
 • Julien Van Cortenberg

  2 jaar geleden
  Is juist. De eerste dagen zijn bijna niet te doen KOPPIJN man ! Daarna wordt het beter maar moet zoals alle andere dieeten VOLHOUDEN in hetgeen je eet , zoniet kom je weer bij
 • Marie Vanakker

  2 jaar geleden
  Zeer mooie dame , niks verkeerd mee . Van mij moet ze helemaal niks afvallen ze ziet er gewoon prachtig uit .
 1. Coaches ‘The Voice of Holland’ vol afschuw over ‘BOOS’-aflevering, oud-winnares geeft voor het eerst reactie
  Showbizz

  Coaches ‘The Voice of Holland’ vol afschuw over ‘BOOS’-aflevering, oud-winnares geeft voor het eerst reactie

  Oud-winnares Maan de Steenwinkel (24) reageert voor het eerst sinds alle perikelen rondom ‘The Voice’. “Ik heb het altijd als een veilige en positieve plek ervaren, waar het ging om muziek”, schrijft ze op Instagram. Ook (oud-)'The Voice’-coaches laten van zich horen na de aflevering van het onlineprogramma ‘BOOS’ over de misstanden rondom ‘The Voice of Holland’.
 2. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.
 1. RECENSIE. ‘Glad IJs’: “Geen crème-glace met alles erop en eraan, maar wel een erg degelijke dame blanche”
  TV
  2

  RECENSIE. ‘Glad IJs’: “Geen crè­me-gla­ce met alles erop en eraan, maar wel een erg degelijke dame blanche”

  Je eigen ontvoering in scène zetten om je familie de loef af te steken: ja, ‘t is ver gekomen bij het Kempische gezin Druyts. In de nieuwe VTM-reeks ‘Glad IJs’, ook te bekijken op Streamz, maken we kennis met een bont allegaartje personages en licht absurde situaties en wordt er bovenal op hoog niveau geacteerd. Al betekent dat niet dat de serie een voltreffer is op alle vlakken. Moet u deze reeks streamen of skippen? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.