Zangeres Hannelore Bedert last pauze in na verlies van echtgenoot: “Misschien tijdelijk, misschien definitief”

Stijn Sterckx en Hannelore Bedert.
Facebook/Photo News Stijn Sterckx en Hannelore Bedert.
De Vlaamse zangeres Hannelore Bedert last een rustpauze van onbepaalde duur in na het verlies van haar man Stijn, die in februari onverwacht overleed aan hartfalen. Dat schrijft de artieste zelf op Facebook. Ze wil zich nu meer focussen op haar kinderen.

Op Facebook laat Hannelore weten dat ze na enkele weken tobben een moeilijke knoop heeft doorgehakt. De zangeres last een pauze in om zich te focussen op haar gezin. “Ik probeer een nog betere mama voor mijn kinderen te zijn dan ik voordien al probeerde te zijn", schrijft ze ondermeer.  

Het komende jaar zal ik niet op een podium staan. Het denken aan ‘anderen een mooie avond bezorgen’ terwijl mijn kindjes hun mama moeten missen, dat krijg ik niet geplaatst in mijn hoofd. Dus ik trek me even terug. Om in alle rust andere dingen te proberen, maar ook om te schrijven, zonder druk, zonder podiumstress. Misschien tijdelijk, misschien definitief.”

LEES OOK: Hannelore Bedert roept op om te leren reanimeren na overlijden van haar man: “Je redt er misschien ooit iemands leven mee”
5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Wim Offermans

  Ik heb een piepklein idee hoe je je voelt, ik ben net mijn broertje verloren en die pijn is met niets vergelijkbaar, zelfs niet het verlies van een ouder. Moeilijk om toe te geven dat je je verscheurd voelt, maar het is zo, het zal tijd vragen om dit boven te komen. Ik hoop dat we er beide in slagen, ik hou je in gedachten en wens je alvast het allerbeste toe.

 • KRIS D'HAUWERS

  Veel moed Hannelore ! Verschrikkelijk wat je meemaakt... toch blij dat ik vorig jaar nog een optreden van jou mocht meemaken... de liedjes gingen door merg en been. Ik ben er zeker van dat je ooit terugkeert naar het podium. Maar maak nu tijd voor je kinderen, ze zullen je hard nodig hebben en jij hen !

 • els de Loof

  Ik begrijp je volkomen. Het zal je goed doen en voor kinderen ook.

 • Joske Vermeulen

  Respect. Volledig begrijpelijk. De kinderen komen uiteraard op de eerste plaats. Veel succes en moed Hannelore.

 • victor vandesande

  Ze heeft gelijk dat ze zich focust op wat belangrijk is. Maar ik moet zeggen dat ik er nog nooit ven gehoord heb....