Kristof Ghyselinck / © @dhont_camille
Volledig scherm
© Kristof Ghyselinck / © @dhont_camille

Zangeres Camille klaagt bodyshaming aan: “Nodeloos andere mensen kwetsen”

BVCamille heeft op haar sociale media gereageerd op een review van de website Concert News. De site publiceerde op maandag een recensie over het VTM-programma ‘Liefde voor muziek’, waarin de 20-jarige zangeres ook te zien is. Volgens het ‘#LikeMe’-gezicht doet de website aan bodyshaming en dat zint haar duidelijk niet. In gesprek met HLN Showbits sprak Camille eerder al over haar onzekerheid tijdens de opnames. “Tijdens de opnames van ‘Liefde voor Muziek’ struggelde ik met acné. Al die close beelden van mijn pukkels. Brr…”, vertelde ze toen.

49 reacties

 • Bart Vanderbruggen

  4 maanden geleden
  Nog nooit van Concertdinges gehoord. Zal wel een goede reden voor zijn (klinkt als een potje 'petit frustré'). Anyway, lieve Camille, niets van aantrekken, want jij bent een ongelooflijk zangtalent. Zoals jij lopen er in Vlaanderen en ver daarbuiten niet veel (of geen) rond. Dus, gewoon je ding doen en dit soort onzin vooral negeren.
 • Steve Wildemeersch

  4 maanden geleden
  Is het sommigen ook al opgevallen dat degenen met het minste talent en de minste ambitie, ook steevast de grootste kritiek uiten op mensen die tenminste doen waar ze gelukkig van worden en daar dan ook heel ver durven in te gaan? Beetje sneu natuurlijk om te zien dat ambitieuze mensen wel slagen en zijzelf achter hun TV dat moeten aanschouwen.
 • Peggie Van Audenhove

  4 maanden geleden
  Typerend en intriest dat dit nog steeds enkel met vrouwen gebeurt, jong of oud. Een man zal nooit zo beoordeeld worden op zijn uiterlijk. Camille ik vind jou prachtig met of zonder make up en bewonder jouw zangkunsten. "There's no such thing as bad publicity..PT Barnum". Camille laat je niet gek maken, we gaan nog veel van je horen en je bereik zowel qua stem als in de muziekwereld zijn grenzeloos.
 • Jeroen Custers

  4 maanden geleden
  Het gaat over een zangprogramma niet over een miss-verkiezing, dus waarom er alleen over het uiterlijk wordt geschreven door die site is mij een raadsel, net zoals het een raadsel is hoe zij hun eigen tekst kunnen zien als positief. Maar verder veel succes met hun klacht, want dit is het geen inbreuk op hun auteursrecht, want ze doet aan bronvermelding en dus gaat het om een citaat, wat wettelijk gebruikt kan worden.
 • stefan nimmegeers

  4 maanden geleden
  Dat is nu eenmaal die specialiteit van sommige media en sommige reacties hier. De mensen kleineren en zoveel mogelijk kwetsen. Ook een manier om in de belangstelling van soortgenoten te staan. Goed bezig Camille, geef ze lik op stuk.
 1. André Hazes doorbreekt stilte en haalt uit naar zus: "Plaatsvervangende schaamte”
  Showbizz

  André Hazes doorbreekt stilte en haalt uit naar zus: "Plaatsver­van­gen­de schaamte”

  De familie Hazes ruziet er op los sinds Roxeanne Hazes (29) haar boekje opendeed in ‘Beste zangers’ (de Nederlandse variant van ‘Liefde voor muziek’). De zangeres vertelde er dat ze niet kon rekenen op de steun van haar moeder Rachel Hazes (52) toen haar vader André Hazes stierf. “Je beschadigt iemand daar voor de rest van z’n leven mee”, klonk het. Haar broer André Hazes (28) liet al maanden niets van zich horen, maar verdedigde nu toch zijn moeder.