Zangeres Anouk (43) liet zich vorig jaar steriliseren: “Het is welletjes geweest”

Anouk
Anouk
De Nederlandse zangeres Anouk heeft zich vorig jaar laten steriliseren. Dat vertelt de moeder van zes in de Nederlandse krant AD. “Ik wil geen risico meer lopen.”

Anouk kreeg met vier vaders zes kinderen: Benjahmin (16), Elijah (14) Phoenix (13), Jesiah (8) en Sion (4). Haar jongste dochter Jelizah (2) kreeg ze met haar huidige vriend Dominique, een negentien jaar jongere basketbaltrainer en MMA-vechter. “Eigenlijk had ik nog meer kinderen gewild, het liefst van één partner. Maar het is anders gelopen”, vertelt de 43-jarige zangeres. 

Ze was niet meer te vinden voor gezinsuitbreiding, en liet zich vorig jaar steriliseren. Het is wel goed zo. Ik heb zes gezonde kinderen. Meer komen er niet. De laatste ging best wel moeilijk. Vóór Jelizah heb ik een aantal miskramen gehad. Je moet het noodlot niet tarten”, vertelt ze. Haar vriend Dominique stelde zelf voor om een sterilisatie te ondergaan, maar dat zag Anouk niet zitten. 

“’Daar ben je te jong voor’, heb ik gezegd. Stel dat er iets met mij gebeurt? Dan mag ik toch voor hem hopen dat hij nog een leuk iemand vindt. En als zij dan nog kinderen willen... Hij wil het niet horen, maar voor mij is het gewoon klaar. Het is goed zo.”

Anouk en Dominique
kos/Instagram Anouk en Dominique

De zangeres vertelt dat haar vriend veel doet in het huishouden. “Ik heb nog nooit in mijn leven iemand gehad die zoveel voor mij en mijn kinderen doet. Hij rijdt de hele dag heen en weer. En ik hoor hem nooit klagen.” Hij wil graag trouwen, maar dat ziet Anouk niet meteen zitten. De zangeres scheidde eerder twee keer en betaalt alimentatie aan hen. “Ik ben de enige die het geld binnen moest halen, al die jaren. Ik heb nog nooit een cent gezien, van wie dan ook.”

Anouk kreeg eerder drie kinderen met Postmen-frontman Remon Stotijn, een zoon met rapper Unorthadox en een zoon van basketballer Seraino Dalgliesh.
31 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Valentino Fabionara

  Verschillende vaders..dan nog 4 ?? Jawadde !

 • Johan Van den Bergh

  Als je Anouk noemt is dat geen probleem denk ik …

 • wim rooyakkers

  Altijd gezellig op verjaardag feestjes,veel opa,s en oma,s.

 • Michael Van Acker

  de goede raad van Herman Brusselmans opgevolgd blijkbaar.

 • SAM Bedfort

  Dat wordt idd tijd.