Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Zanger Paul Young (62) verliest vrouw aan kanker

Stacey Smith, de vrouw van zanger Paul Young, heeft haar jarenlange strijd tegen kanker verloren. Ze overleed op 52-jarige leeftijd aan de gevolgen van een hersentumor. "Ze is vreedzaam gestorven in het bijzijn van haar familie, haar beste vrienden en haar vier kinderen”, meldde Young op Twitter.

0 reacties

 1. GEZIEN? ‘Wie zoekt die wint’: “En plots zag je een zorgzame moeder transformeren tot een bezeten geldgraaier”
  PREMIUM
  TV
  1

  GEZIEN? ‘Wie zoekt die wint’: “En plots zag je een zorgzame moeder transforme­ren tot een bezeten geldgraai­er”

  Hoe ver gaat de Vlaming om 100.000 euro extra op de bankrekening te kunnen zetten? Heel ver, zo bleek uit de eerste aflevering van het VTM-programma ‘Wie zoekt die wint’. In een halfuur tijd moest een gezin daar op zoek naar geld dat door ‘verstop-experts’ werd weggemoffeld in hun woning. Een lastige queeste, onder de olijke begeleiding van Jens Dendoncker. Zorgde de aanwezigheid van de “Tom Cruise van VTM” ook voor topentertainment? Of was dit reality-vehikel een brug te ver? “Jens Dendoncker komt met alles weg. Zelfs met presenteren in een schapenkostuum.”
 2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 1. Coely is terug na pauze van zes jaar: “Ik kan beter om met de uitdagingen van het leven”
  Play
  Muziek

  Coely is terug na pauze van zes jaar: “Ik kan beter om met de uitdagin­gen van het leven”

  “I’m back, back like I never left”, zingt ze in ‘Run It Up’. Na een pauze van zes jaar is Coely terug, en hoe. In een uitverkochte Roma in haar hometown Borgerhout kreeg ze vrijdag het publiek volledig naar haar hand. Met dit optreden trekt de zangeres definitief een streep onder een bijzonder moeilijke periode. Zo kampte Coely met een depressie. “Het werd me allemaal te veel. Op een bepaald moment dacht ik: ‘Voor mij hoeft het niet meer, ik maak er een einde aan’”, zei ze in een interview in ‘Humo’. Maar ondertussen voelt de Antwerpse hiphopster zich goed in haar vel: “Ik heb een periode met veel ups and downs achter de rug, maar daardoor heb ik ook mezelf leren kennen. Door te babbelen met psychologen. Door beter voor mezelf te zorgen. En door mama te worden, waardoor je prioriteiten sowieso verschuiven. Het leven zal altijd uitdagingen met zich meebrengen, maar ik kan er nu beter mee om.”