Born Crain met z'n vriendin Lotje. In Dag Allemaal vertelt de zanger hoe hij ook benaderd werd om naaktbeelden te sturen.
Volledig scherm
PREMIUM
Born Crain met z'n vriendin Lotje. In Dag Allemaal vertelt de zanger hoe hij ook benaderd werd om naaktbeelden te sturen. © Kristof Ghyselinck

Zanger Born Crain trapte niet in de val van ‘Eveline’: “Toen ze blééf vragen om een foto van mijn ‘kontje’, werd ik achterdochtig”

ShowbizzNa de publieke biecht van Sean Dhondt (36), Peter Van de Veire (48) en Stan Van Samang (41) over hun gelekte seksbeelden, wordt steeds duidelijker dat hier een systeem achter schuilt. Een systeem met vervalste profielen. “Ik ben benaderd door iemand die de foto’s van een Australisch model bleek te misbruiken”, vertelt zanger Born Crain (40). “Maar ik rook op tijd onraad.”

  1. Felicity Huffman heeft straf voor omkoopschandaal uitgezeten (maar voor Lori Loughlin begint miserie pas)
    Celebrities

    Felicity Huffman heeft straf voor omkoop­schan­daal uitgezeten (maar voor Lori Loughlin begint miserie pas)

    Felicity Huffman (57) kan weer opgelucht ademhalen. De ‘Desperate Housewives’-actrice is officieel (onder toezicht) vrijgelaten, en heeft volgens haar juridische team ook alle andere aspecten van haar straf voltooid, waaronder een taakstraf van 250 uur. Huffman bleek vorig jaar betrokken bij een groot universiteitsschandaal, waar ook ‘Full House’-actrice Lori Loughlin (56) een grote rol in speelde. Voor Loughlin moet haar tijd achter de tralies nog beginnen.