Zanger Andrei Lugovski emotioneel: "Waarom werd ik toch vergiftigd?”

Andrei Lugovski
MENT Andrei Lugovski
“Waarom werd ik toch vergiftigd?” - het is dé vraag die Andrei Lugovski zich dag en nacht stelt. De zanger is nu zondag te gast in de studio van MENT TV, om er openhartig te vertellen over wat hij heeft meegemaakt. De voormalige ‘Idool’-kandidaat werd kreeg eind 2017 een bijna fatale dosis rattenvergif toegediend en herstelt daar nog steeds van.

Het gaat langzaam maar zeker beter met Andrei Lugovski. Nu zondag is hij te gast in de studio van MENT TV, waar hij een emotioneel gesprek voert. De Wit-Russische zanger doet zijn best om zo veel mogelijk te genieten van elk moment, hoewel de vergiftiging hem emotioneel enorm heeft geraakt. Zeker toen hij in het begin te horen kreeg dat de dokters de hoop al hadden opgegeven. 

Tot op de dag van vandaag weet Andrei niet wie hem vergiftigd heeft. Maar die vraag houdt hem niet meer bezig. Hij wil nu vooral weten waarom hij vergiftigd werd. De zanger is alle mensen die hem hielpen bij zijn herstel in het ziekenhuis daarnaast heel dankbaar.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.