Zac Efron.
Volledig scherm
Zac Efron. © Patrick McMullan via Getty Image/RV

Zac Efron legt eindelijk uit waarom z'n gezicht er een tijd geleden zo vreemd uitzag

CelebritiesEr ontstond vorig jaar heel wat heisa rond de ‘nieuwe look’ van ‘High School Musical’-ster Zac Efron (34). “Heeft hij plastische chirurgie ondergaan?”, vroegen mensen zich af op sociale media. De geruchtenmolen draaide dan ook op volle toeren, maar in een interview met ‘Men’s Health’ geeft de acteur nu eindelijk meer duidelijkheid. “Ik heb een ongeluk gehad thuis, met een verbrijzelde kaak tot gevolg”, klinkt het.

0 reacties

 1. MEDIAWATCHERS. “Imke Courtois lijkt wel een excuustruus voor Sporza”
  20

  MEDIAWAT­CHERS. “Imke Courtois lijkt wel een excuus­truus voor Sporza”

  Het WK in Qatar draait op volle toeren en dat merk je ook op je televisiescherm. Je kan bij de openbare omroep Koning Voetbal moeilijk ontlopen en dus kijken ook onze Mediawatchers naar de wedstrijden en ‘Villa Sporza’. HLN-televisiejournaliste Desna Lespinoy vindt het een gemiste kans dat de studiotafels opnieuw vooral door mannen worden gevuld. “Imke Courtois mag dan wel presenteren, maar dan alleen wanneer weinig mensen kunnen kijken. Ze lijkt wel de excuustruus van Sporza”, aldus Lespinoy. Beluister de volledige aflevering van HLN-podcast ‘De Mediawatchers’ hierboven.
 2. STREAMINGTIP. ‘Ghislaine Maxwell: Filthy Rich’: onthutsend portret van de vrouw die Jeffrey Epstein aan z’n slachtoffers hielp
  FILM

  STREAMING­TIP. ‘Ghislaine Maxwell: Filthy Rich’: onthutsend portret van de vrouw die Jeffrey Epstein aan z’n slachtof­fers hielp

  December 2021. Ghislaine Maxwell, de handlangster van Jeffrey Epstein, wordt in Amerika veroordeeld voor haar aandeel in de sekshandel rond de overleden miljardair. Het levert haar twintig jaar cel op, maar Maxwell houdt ook vandaag haar onschuld staande - en blijft beweren dat ze van niets wist. Netflixdocu ‘Ghislaine Maxwell: Filthy Rich’ doorprikt dat beeld echter.