YouTuber NikkieTutorials genomineerd voor People's Choice Award

NikkieTutorials (Nikkie de Jager)
ANP Kippa NikkieTutorials (Nikkie de Jager)
De Nederlandse YouTuber Nikkie de Jager (24), beter bekend als NikkieTutorials, is opnieuw genomineerd voor een prijs bij een grote Amerikaanse awardshow. Ze maakt dit keer kans op een People's Choice Award in de categorie Beauty Influencer 2018, zo blijkt uit de lijst van nominaties die E! Entertainment woensdag bekendmaakte.

De Jager maakte vorige maand nog kans op een Teen Choice Award in de categorie favoriete fashion/beauty internetster. Ze moest toen echter haar meerdere erkennen in James Charles, tegen wie ze het dit keer opnieuw moet opnemen. Er zijn in totaal twaalf genomineerden.

Ook Meghan Markle, de hertogin van Sussex, maakt kans op een People's Choice Award, en dit in de categorie Style Icon of 2018. Meghan maakte vorige maand ook al kans op een Teen Choice Award in de categorie favoriete stijlicoon, maar zag de prijs toen naar zanger Harry Styles gaan. Zo zag Meghan opnieuw een prijs in een grote awardshow aan zich voorbij gaan. Als onderdeel van de cast van 'Suits' greep ze ook al mis bij onder meer de People's Choice Awards van 2015 en 2016.

Het Amerikaanse publiek kan verder stemmen op hun favoriete films, acteurs, artiesten, albums, tv-shows en series. In totaal zijn er 43 categorieën. Het is de eerste keer dat E! de show gaat uitzenden. Tot vorig jaar was de awardshow in handen van CBS. E! gaat de ceremonie in 153 landen uitzenden in 24 verschillende talen.

De uitreikingsceremonie van de 44e editie van de People's Choice Awards vindt op 11 november plaats.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.