Yasmine uit ‘Ex On The Beach’: “Ik word gepest op sociale media”

Yasmine Pierards - We are like a snowflake, all different in our own beautiful way
RV Yasmine Pierards - We are like a snowflake, all different in our own beautiful way
Yasmine Pierards (22), bekend uit het realityprogramma ‘Ex On The Beach’ klaagt op Instagram aan dat ze gepest wordt. Zo moest ze een foto verwijderen omdat er te veel haatreacties werden gepost. 

Via haar Instagram Stories liet de brunette weten dat het haar allemaal wat te veel werd. “Jammer dat ik een foto moet verwijderen omdat mijn Instagram blokkeerde door alle negatieve reacties. Zoiets heet nog steeds pesten”, schrijft ze. “Dus ik hoop dat jullie internetheldjes stoer genoeg zijn om in real life ook zo’n grote mond te hebben. De helft van deze haters lijkt op f*cking ratten en gaan anderen beoordelen. Ga iets leuks doen op een vrijdagavond in plaats van je domme meningen te uiten, mensen te pesten en uit te lachen. Bij deze, elke persoon die ook maar één negatieve reactie zet, zal worden geblokkeerd. Ik word f*cking moe van jullie.”

Voor de rest lijkt het privéleven van Yasmine wel over rozen te lopen. De realityster deelt geregeld foto’s met haar nieuwe grote liefde Martin, die onder andere te zien was in ‘Love Island’.  De twee lijken dolverliefd op elkaar. 
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Ralph Camberlin

    Op basis van wat de mensen je hebben zien doen op allerhande programma's verbaasd het me niet dat ze van U een speciaal beeld hebben gevormd. Ik vraag me dan ook af of jijzelf ook niet denkt van "daar kwam ik precies niet goed over"