XINK maakt comeback en de vriendschap blijkt intact: “Nee, wij hadden geen ruzie”

ShowbitsHet leukste nieuws van de dag: XINK plant een comeback. Volgend jaar treden de vier nog eens samen op in de AB in Brussel en dat exact 20 jaar na het succes van hun debuutsingle ‘De Vriendschapsband’. De jongens zijn intussen volwassen geworden en hebben nu zelf kinderen, maar eigenlijk zijn ze altijd blijven werken als muzikant. Waarom ze nu dan terug als XINK naar buiten komen, vertellen ze aan Senne in een nieuwe Showbits.

2 reacties

 • Geert Van de Moortele

  3 maanden geleden
  Fan van het eerste uur.2 prachtige cd's gemaakt gezien hun leeftijd.Leg ze nog regelmatig op, luister met open mond naar hun kunde en ik BEN bijna 60 jaar.Vreemd dat ze niet méér bekendheid hebben genoten.
 • Inge Noels

  3 maanden geleden
  Ooohh top. Mijn zoon Nick Roziers (overleden op 27 04 2018) heeft voor de groep nog in Kortrijk mee voor een clip op de achtergrond meegedaan ,hij zat in dezelfde school als de zanger in Nijlen ...
 1. Dit zijn de nieuwe toptelefoons van Samsung en zoveel kosten ze
  22

  Dit zijn de nieuwe toptele­foons van Samsung en zoveel kosten ze

  Samsung heeft vanavond zijn nieuwe toptelefoons voorgesteld: de Samsung Galaxy S23, de S23+ en de S23 Ultra. De smartphones zullen meer kosten dan de voorgangers van vorig jaar. De prijssprong is niet zo fors als bij Apple vorige herfst, maar er komt toch zo’n twaalf procent bij voor de belangrijkste telefoons uit de reeks. Dit jaar springen daarnaast de camera van 200 megapixels bij de S23 Ultra en de keuze voor een processor van Qualcomm in het oog. Samsung stelde ook vijf nieuwe laptops voor.
 2. Pukkelpop kondigt eerste headliner aan: Billie Eilish staat op vrijdag 18 augustus op het festival
  Muziek

  Pukkelpop kondigt eerste headliner aan: Billie Eilish staat op vrijdag 18 augustus op het festival

  “Billie is terug.” Het is met deze woorden dat de organisatie van Pukkelpop zonet hun eerste headliner bekendmaakte. Niemand minder dan Billie Eilish (21) staat er op vrijdag 18 augustus op het podium. De komst van zangeres werd bovendien op een originele manier aangekondigd. Woensdagochtend werd de naam van de artieste onthuld in een neon gehulde glazen container in Hasselt, de thuishaven van het festival.
 1. Nog voor ze één noot hoorden, dropt speurdersteam ‘The Masked Singer’ al eerste namen van verdachten: “Hoe cool zou dat zijn”
  Play
  Showbits
  2

  Showbits was exclusief bij de eerste opnamedag van 'The Masked Singer': speurders­team dropt eerste namen

  Hoe klaar zijn de speurders voor de zoektocht naar ‘The Masked Singer’? Morgenavond starten de uitzendingen op VTM, maar Showbits was - weken geleden al- exclusief op de set van de show. Jarne spreekt er met Julie Van den Steen, Andy Peelman en Bart Cannaerts, nog voor ze ook maar één zanglijn van de gemaskerde deelnemers hebben gehoord. Bekijk het in een nieuwe Showbits.
 2. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.