‘F.C De Kampioenen’
Volledig scherm
‘F.C De Kampioenen’ © VRT

Xavier als Zwarte Piet of scènes met veroordeelde acteur: intussen al 19 afleveringen van ‘F.C. De Kampioenen’ geschrapt

TVVRT blijft rustig in het aanbod van ‘F.C. De Kampioenen’ schrappen. Nadat maandag bekend raakte dat er al zestien afleveringen op de schop moesten wegens ‘ongepast’ en ‘stereotiep’, zijn intussen nog drie afleveringen gesneuveld. Dat schrijft ‘Het Nieuwsblad’. 

21 reacties

 • Brent Somers

  4 maanden geleden
  Dus als VRT dan consequent is moeten alle afleveringen met Pico Coppens eruit.
 • Rik Clarysse

  4 maanden geleden
  Onmiddellijk dat idiote kinderachtig programma afvoeren. Verkwisting van nuttige zendtijd. Onderwijs gaat achteruit, toon documentaires met leerrijke onderwerpen,liefst in een andere taal. Frans Duits Engels.
 • Kristine Delacourt

  4 maanden geleden
  Alles van de VRT is met belastinggeld gefinancierd en dus PUBLIEK domein. Al deze uitzending zouden MOETEN publiek toegankelijk zijn op ieder moment, zij het online, via de bibliotheken etc, zonder censuur. Dat gezegd zijnde is het wel hoog tijd dat de VRT nieuw en beter begint te maken.
 • Vos Francis

  4 maanden geleden
  Ben helemaal niet akkoord met deze censuur. Ben wel akkoord om alles van de kampioenen niet meer uit te zenden.
 • Rik Bogaert

  4 maanden geleden
  Schrap ze allemaal! Hoeveel jaar moeten we dat nog zien?
 1. PayPal verliest een belangrijke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een kredietkaart?
  Spaargids.be

  PayPal verliest een belangrij­ke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een krediet­kaart?

  Het betaalplatform PayPal stopt met het vergoeden van retourkosten. Een vergoeding daarvoor indienen is dus niet langer mogelijk. PayPal verliest daarmee een grote troef in vergelijking met andere betaaldiensten. Op welk vlak verschilt het dan nog van een kredietkaart? En hoe populair is PayPal in België eigenlijk? Spaargids.be maakt de analyse.
 2. Achter de schermen: zijn Jens Dendoncker en Julie Van den Steen ook in het echt ‘Even goede vrienden’?
  Play
  Showbits
  1

  Achter de schermen: zijn Jens Dendoncker en Julie Van den Steen ook in het echt ‘Even goede vrienden’?

  Hoe gaat het er achter de schermen aan toe tijdens opnames van de dagelijkse quiz? En klinkt het echt zo goed tussen Jens Dendoncker en Julie Van den Steen. Om antwoorden op die vragen te krijgen trekt Desna naar de set van ‘Even goede vrienden’. Voor Jens al het derde programma dit najaar, naast ‘The Masked Singer’ en het nieuwe ‘Wie zoekt die wint’. “Best heftig”, geeft hij toe. Bekijk het in een nieuwe Showbits.