Jelle en Xander praten hun Twitter-rel uit.
Volledig scherm
Jelle en Xander praten hun Twitter-rel uit. © Play4

Xander De Rycke en Jelle Cleymans praten Twitter-rel uit in ‘De Cooke & Verhulst Show’

TVXander De Rycke en Jelle Cleymans zaten vanavond samen in de ‘Cooke & Verhulst Show’, en daar hadden ze blijkbaar nog iets uit te praten. Zo noemde Xander ‘Tijgers’, een nummer van Jelle, “creepy” op Twitter. Commentaar die niet onopgemerkt voorbij ging. 

2 reacties

 • Lieve Van Tallo

  1 maand geleden
  K3 is voor kinderen en er komen altijd nieuwe baby’s die kennen de oude K3 niet eens. De K3 markt is een constante @pieter Verhulst. Je denkt toch niet dat K3 voor u is samengesteld?? Gert Verhulst zolang als hij wil werken en afdragen heb ik er geen probleem mee. Hij werkt tenminste!
 • Pieter Verhulst

  1 maand geleden
  Ik vind dat Jelle gelijk heeft over het nummer en Xander over het uithollen van het merk K3 en in dat zog ook het merk Gert Verhulst. Gert is een product geworden dat hij nog zo goed mogelijk tracht te verkopen. En hij heeft gelijk, het is zijn rijkelijk pensioenfonds.
 1. Voor de liefde gaf ze alles en iedereen op: Japanse prinses Mako eindelijk gehuwd met haar 'gewone' man
  Royalty

  Voor de liefde gaf ze alles en iedereen op: Japanse prinses Mako eindelijk gehuwd met haar 'gewone' man

  De Japanse prinses Mako (30) is na een verloving van vier jaar eindelijk getrouwd met haar grote liefde, Kei Komuro (30). Het werd een feest in mineur, want daags voor het huwelijk werd er nog geprotesteerd tegen Komuro. “Ik heb spijt van het ongemak dat ik heb veroorzaakt en ik ben dankbaar voor diegenen die me zijn blijven steunen. Voor mij is Kei onvervangbaar”, mopperde de prinses emotioneel tijdens de plechtigheid.
 2. Hoofd belichting post laatste foto van cameraregisseur op filmset van ‘Rust’: “Ik hield haar in mijn armen toen ze stierf”

  Hoofd belichting post laatste foto van camerare­gis­seur op filmset van ‘Rust’: “Ik hield haar in mijn armen toen ze stierf”

  Serge Svetnoy, hoofd belichting van de film ‘Rust’, stond naast cameraregisseur Halyna Hutchins op het moment dat het wapen van acteur Alec Baldwin afging. “Ik had haar bloed op mijn handen”, getuigt Svetnoy op Facebook. “Het is de schuld van nalatigheid en van een gebrek aan professionalisme”, zegt hij. Hij postte ook de laatste foto van Hutchins op de filmset, voor het tragische incident een einde maakte aan haar leven.
 1. Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Showbizz-verhalen van de dag.

  Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Show­bizz-verhalen van de dag.

  Sinds kort kan je elke dag de leukste Showbizz verhalen terugvinden als ‘Stories’ in de HLN-app. Wie Snapchat, Tik-Tok of Instagram gebruikt, is al vertrouwd met het concept ‘Stories’. Je kan dit het best vergelijken met het ‘bladeren’ door een magzine, maar dan digitaal. Leun dus even achterover en ontdek vandaag nog de nieuwste Showbizz Stories via het kanaal Showbizz in de HLN-app.