Xandee opgenomen in het ziekenhuis met sombere vooruitzichten

Kristof Ghyselinck
De tegenslagen houden niet op voor Sandy Boets, beter bekend als Xandee. De zangeres is opgenomen in het UZ Gent voor een operatie aan haar baarmoeder.

"Hier zijn we weer. De miserie stopt gewoon niet.", zette Xandee zondagochtend op Facebook vanuit het UZ Gent. De zangeres werd opgenomen voor een operatie aan het gezwel in haar baarmoeder. Alsof dat nog niet genoeg is, komen er nu ook complicaties bij kijken. Xandees bloed is te dun, en een operatie is op dit moment te gevaarlijk. Daarom proberen ze in het UZ om haar bloed opnieuw dikker te krijgen, zodat de operatie goed kan verlopen. Dat zou snel moeten gebeuren, want de operatie zou dringend moeten uitgevoerd worden. 

Xandee onderging al drie hartoperaties en zeven ingrepen aan haar been. Begin 2018 overleed haar moeder aan de gevolgen van longkanker. De miserie stopt inderdaad niet voor Xandee. Wij hopen dat alles zo snel en vlot mogelijk kan verlopen.
64 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Gustaaf Senrame

  Veel sterkte Xandee, maar ik vraag mij af waarom de dokters niet meteen alles weg genomen hebben,misschien zou u van veel ellende gespaard zijn gebleven.

 • frieda schaut

  er is altijd licht aan het einde van de tunnel! geef de moed niet op meid, het komt goed!!

 • Fons Billen

  heel veel sterkte en een spoedig herstel .

 • Jurgen van der Trappen

  van der trappen jurgen ; komop meid moed niet late zake , je moet denken er zijn er slechter dan mezelf ! ik wens je spoedig je operatie en ook sterkte en totaal herstel toe en weet je fans kijken naar je op en houden van je op een bezondere manier ! grts en tot ??

 • Danny Pannekoecke

  veel sterkte !!