Onder andere Maarten Bosmans, Leah Thys en Jo Vally geven in Dag Allemaal hun mening over verplichte vaccinaties in de cultuursector.
Volledig scherm
PREMIUM
Onder andere Maarten Bosmans, Leah Thys en Jo Vally geven in Dag Allemaal hun mening over verplichte vaccinaties in de cultuursector. © Ghyselinck/Baert

Wrevel en twijfels in cultuursector over verplichte vaccinaties: “We leven toch niet in een dictatuur?”

ShowbizzKomt het in de cultuurwereld tot een botsing over vaccins? Velen willen namelijk enkel gevaccineerden toelaten tot de set, om grote problemen bij een besmetting te voorkomen. “Want verzekeringen weigeren de vertraging te vergoeden”, klinkt het bij regisseur Marc Punt (59). Al is niet iedereen in de sector voor een verplichte vaccinatie te vinden. “Er wordt misbruik gemaakt van de situatie.”

  1. Kim Kardashian krijgt kritiek nadat video opduikt waarin kinderen niet blij zijn in openbaar
    Play
    Celebrities

    Kim Kardashian krijgt kritiek nadat video opduikt waarin kinderen niet blij zijn in openbaar

    De kinderen van Kim Kardashian (41) lijken niet graag in het openbaar te verschijnen en daar krijgt de moeder kritiek op. In een video die de ronde doet op het internet, gaat mama Kardashian shoppen met haar twee dochters North (9) en Chicago (4) West. Wanneer ze de winkel buitenkomen, staat een roepende menigte hen op te wachten. North probeert de mensen stil te krijgen en Chicago gaat op de schoot van haar mama zitten. Online vinden mensen het niet kunnen dat Kim de kinderen niet beschermt. “Als andere bekende mensen hun kinderen kunnen beschermen in zo’n situaties, dan kan Kim dat ook.”