Wow: Johan Verstreken verrast met neuspiercing

Johan Verstreken voor en na
Kristof Ghyselinck / Facebook Johan Verstreken voor en na
Voormalige presentator en politicus Johan Verstreken (55) verraste zondagavond met een wel heel opvallende nieuwe look: een grote neuspiercing trekt alle aandacht naar zich toe. 

“Eens zot doen met de prides in aantocht”, schreef Johan Verstreken bij de foto die hij op zijn Facebookpagina plaatste. “Cool or not? Ik ben, denk ik, niet in een vakje te duwen.” Eindigen deed hij met de hashtags #yolo” en “#bewhoyouwannabe”. Zijn volgers reageerden alvast overwegend positief op het nieuwe uiterlijk van de voormalige senator, die in januari liet weten te stoppen met politiek vanwege gezondheidsproblemen. En ook minder positieve commentaren liet hij niet aan zijn hart komen: “Ieder zijn mening”, schreef Verstreken. “Ook oké voor mij. Ik draai het (de neuspiercing, red.) in 1 seconde naar binnen en niemand ziet het.”
4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Jil Heirman

  Niemand heeft last van die mens zijn neuspiercing, dus geen flauw benul waarom sommigen negatief zouden moeten zijn..

 • ERWIN MINNEBO

  Hoe ouder hoe zotter, dat doen ze bij gekke stieren ook als die niet luisteren trekken ze aan de ring. Sorry maar al die piercing en tattoo is zeker niet mijn ding . Ge moet Uw lichaam nemen zoals ze is en zeker niet beschadigen met nutteloze brol.

 • Marc Van Den Berghe

  Awel het is prachtig, allee als de schoonheid van je natuurlijke lichaam niet beter kan natuurlijk. Benieuwd mocht zoiets verplicht worden...

 • RONNY DE PETTER

  Ieder zijn ding, je bent jong en je wil wat !