Volledig scherm
© Dieter Bacquaert

Wout Bru en vriendin Natassia verwelkomen dochter Aimée

ShowbizzChef-kok Wout Bru (51) en zijn vriendin Natassia (28) zijn sinds 19 juni de trotse ouders Aimée. Zowel mama als dochter stellen het zeer goed. “Ik ben heel blij met onze dochter, het is een droom die uitkomt”, reageert Natassia.

 1. Antwerpse Natassia (27) neemt deel aan Expeditie Robinson, en ze is geen onbekende
  PREMIUM

  Antwerpse Natassia (27) neemt deel aan Expeditie Robinson, en ze is geen onbekende

  Natassia Van Kerkvoorde (27) is één van de acht Vlaamse deelnemers aan het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson, dat eind januari start op VIER. De Antwerpse dame met Congolese roots is een bezige bij: ze is model, turnde jarenlang op topniveau, is net afgestudeerd als verpleegkundige én doet permanente laserontharing als kleine zelfstandige, maar je kent haar misschien vooral als de vriendin van topchef Wout Bru. “Ik wil laten zien dat ik perfect kan overleven op een eiland zonder dagelijkse douche of make-up.”
 2. Niels Destadsbader stelt concertenreeks noodgedwongen uit: “We moeten gewoon de experts volgen”
  Showbizz

  Niels Destadsba­der stelt concerten­reeks noodgedwon­gen uit: “We moeten gewoon de experts volgen”

  Zo’n twee weken geleden kondigde Niels Destadsbader een reeks concerten aan in de Gentse Ghelamco Arena. Destadsbader zou in november maar liefst twaalf keer ‘het dak eraf’ spelen. Iets waar niet alleen hijzelf, maar duidelijk ook zijn publiek erg op uit was: in een mum van tijd waren alle shows uitverkocht. Jammer genoeg ziet hij zich nu genoodzaakt om alles uit te stellen naar april 2021. Al wil Niels benadrukken dat hij akkoord gaat met de virologen en de maatregelen opvolgt.