Stopt Acid met YouTube?
Volledig scherm
PREMIUM
Stopt Acid met YouTube? © Youtube

Wordt berucht internetfenomeen Acid straks ‘De Slimste Mens’? “Pak minder dom dan hij overkomt”

TVDe meest beruchte YouTuber van Vlaanderen is hij al, maar kan hij ook ‘De Slimste Mens Ter Wereld’ worden? Zelf denkt hij alvast van wél. Acid, het populaire alias van Nathan Vandergunst, riep zichzelf nog voor zijn overwinning van gisteren uit tot de te kloppen kandidaat. Kijkend Vlaanderen kon hem wel alleen begrijpen, omdat Erik Van Looy het voorzegde. Het internetfenomeen, meteen één van de opvallendste kandidaten in het nieuwe seizoen, heeft namelijk een opvallend taaltje. Waar de 22-jarige Nathan nog bekend om staat? De voorbije jaren maakte hij van choqueren z'n handelsmerk, al is de Blankenbergenaar volgens zijn omgeving veel meer dan de oproerzaaier waarvoor hij versleten wordt. “Wist u dat hij ontzettend goed kan schaken?”

63 reacties

 • Mandie Tichelaar

  3 weken geleden
  Ik snap niet waarom iedereen zo een immense haat naar Nathan (Acid) vertoont, hij is een sympathieke en jeugdvolle jongeman. Hij maakt ook videos met goede impact op de kinderen. Niemand verplicht u om te kijken, daarbovenop dit is helemaal geen afgang voor de slimste mens, de kijkcijfers zijn flink omhoog gegaan. In ieder geval iedereen duimt hier voor Nathan! Ik gun het hem, Acid mag de slimste mens worden!!
 • paul dhaese

  3 weken geleden
  Ja, heel leuk programma, maar uiteindeljk ‘mag’ de gewenste persoon toch winnen. Toch 95% tof.
 • Reygaerts raf

  3 weken geleden
  "Slimste kind" wint em zelfs niet op eigen kunnen. Ook hier moesten de vragen super opvallend worden gestuurd. Zou beter terug naar school gaan om de Nederlandse taal te leren. Van de andere kant met 400.000 volgers is het duidelijk dat we mogen en moeten spreken van "ARM vlaanderen". We gaan er als bevolking serieus op achteruit.
 • paul stockmans

  3 weken geleden
  ACID, man, man, zijn vragen zijn opgesteld door de kleuterjuf anders kunnen ze hem niet aan boord houden. Het niveau van de slimste mens daalt, beter in schoonheid stoppen.
 • Nicole Jacobs

  3 weken geleden
  Deelnemers die duidelijk AN spreken, zeker geen dikkenekken, en juryleden die de kwis dolkomisch maken in plaats van droogstoppels, die zichzelf goedvinden met geprefabriceerde moppen (?) ,kunnen het programma misschien nog redden. De rijmpjes van Erik tussen de verschillende onderdelen mogen ook afgevoerd worden. De citroen is uitgeperst (Marc Peeters) De kwaliteit van het programma zakt per aflevering