Woodstock 50 nu echt geannuleerd na wegvallen Miley Cyrus en anderen

De plannen voor Woodstock 50 zijn nu definitief van de baan. Variety brengt het nieuws nadat dinsdag al bekend werd dat hoofdact Miley Cyrus niet meer zou optreden.
EPA De plannen voor Woodstock 50 zijn nu definitief van de baan. Variety brengt het nieuws nadat dinsdag al bekend werd dat hoofdact Miley Cyrus niet meer zou optreden.
De plannen voor Woodstock 50 zijn nu definitief van de baan. Variety brengt het nieuws nadat dinsdag al bekend werd dat hoofdact Miley Cyrus niet meer zou optreden. Ook The Raconteurs en The Lumineers besloten niet naar het festival te komen. Net zoals Santana, John Sebastian en Country Joe McDonald, die ook op het originele festival in 1969 stonden.

Het festival wordt al tijden geplaagd door problemen. Investeerders besloten niet meer mee te doen. De organisatie had bovendien problemen met het vinden van een locatie. De originele locaties waren niet beschikbaar omdat de vergunningen niet werden verleend.

De organisatie had de muzikanten die zouden optreden om 10 procent van hun gage te doneren aan het goede doel.
4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Kris Delrue

  Miley Cyrus, Jay-Z, … dit kan gewoon geen Woodstock zijn!

 • patrick morel

  Zeg nu zelf, als je die affiche zag, dat heeft niets te maken met Woodstock in de verste verte niet. Preutsheid, lange tenen en regelneverij vieren nu hoogtij, zelfs een blote tepel mag al niet.

 • WILLY ZACHEL

  Men kan de geschiedenis niet herhalen de mentaliteit in deze tijd is totaal anders daar past géén Woodstock gedoe meer

 • Dick De Zeure

  Woodstock was een mijlpaal in de muziek geschiedenis die nooit meer kan herhaald worden.Ik was 14 in 1969 en ben dankbaar dat ik die heerlijke tijden heb mogen meemaken.Er zal nooit geen muziek meer gemaakt worden als in de jaren '60 en'70. Tijdloze muziek die binnen 50 jaar nog steeds zal bestaan!