De Noorse inzending, en (het haar van) Meghan Markle.
Volledig scherm
De Noorse inzending, en (het haar van) Meghan Markle. © RV/Belga

Wolven met bananen en het haar van Meghan Markle: dit zijn de meest bizarre acts op het Songfestival

MuziekNu de veertig deelnemende landen allemaal gekozen hebben wie hen mag vertegenwoordigen op het Songfestival, is het ook tijd om pronostiekjes te maken. Wie wint? Wie bengelt onderaan? En wie doet vooral mee om zo veel mogelijk op te vallen? Onze Songfestivalvrouw worstelde zich door alle inzendingen en geeft u deze week haar ongezouten mening. Vandaag: de grootste weirdo’s.

1 reactie

 • willem merken

  5 maanden geleden
  Belgium no points. Waarom doen we nog nog mee aan dat geldopslorpend circus? De winnaar is al bekend.
 1. Huis van Younes en Eline uit ‘Huis gemaakt’ staat te koop voor 395.000 euro: “Je ziet dat er hart en ziel in gestoken is”
  TV

  Huis van Younes en Eline uit ‘Huis gemaakt’ staat te koop voor 395.000 euro: “Je ziet dat er hart en ziel in gestoken is”

  Bloed, zweet en tranen staken Younes (28) en Eline (25) in hun droomhuis. In het VTM-programma ‘Huis gemaakt’ grepen ze helaas nét naast de hoofdprijs en zagen ze hun zelf verbouwde huis aan zich voorbijgaan. Ondanks de crowdfunding die achteraf werd opgestart, waarmee meer dan 30.000 euro werd opgehaald, konden ze het huis in Koersel (Limburg) niet zelf bekostigen. Daarom bevindt de woning zich sinds vandaag op de huizenmarkt, met een prijskaartje van 395.000 euro.