Pieter Bamps vandaag en ten tijde van 'Wittekerke'. Hij vertelt over z'n voormalige tv-carrière en z'n huidige plannen in Story.
Volledig scherm
PREMIUM
Pieter Bamps vandaag en ten tijde van 'Wittekerke'. Hij vertelt over z'n voormalige tv-carrière en z'n huidige plannen in Story. © Dieter Bacquaert/VMMA

‘Wittekerke’-acteur Pieter Bamps doet nu vooral bedrijfstrainingen: “Ik mail jaarlijks naar productiehuizen. Meer kan ik niet doen”

ShowbizzZijn rol in ‘Wittekerke’ leek de springplank naar een grote carrière als tv-acteur, maar het liep anders voor Pieter Bamps (43). Acteren doet hij nog altijd, maar vooral in het theater en bedrijven. “Dat ik op straat toch nog altijd word aangesproken, beschouw ik als een compliment. Ik zie er op m’n 43ste blijkbaar nog altijd erg jeugdig uit”, lacht hij.

 1. Coronacrisis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?
  Sparen

  Coronacri­sis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?

  Het voorbije jaar heeft de manier waarop we bankzaken uitvoeren serieus veranderd. We bankieren massaal digitaal, sparen meer dan ooit en ook jongeren wagen zich nu vaker aan beleggingsfondsen. Ook de banken zelf moesten zich pijlsnel aan de nieuwe realiteit aanpassen. Hoe bracht uw huisbank het er vanaf? Heeft ze u in positieve zin verbaasd of was u eerder ontgoocheld? Laat het ons weten via deze korte online enquête.
 2. Danaë Van Oeteren verdween na ‘Wittekerke’ uit de media: "Kinderen combineren met acteren was financieel te moeilijk”
  PREMIUM
  Showbizz

  Danaë Van Oeteren verdween na ‘Wittekerke’ uit de media: "Kinderen combineren met acteren was financieel te moeilijk”

  “Het was een van de tofste periodes uit mijn leven, maar na 5 jaar werd mijn personage uit de reeks geschreven.” In de namiddagherhalingen van ‘Wittekerke’ zien we actrice Danaë Van Oeteren (44) momenteel nog eens aan het werk als de pittige, rebelse Debbie. Twintig jaar later heeft ze in haar leven al heel wat andere professionele horizonten verkend. Ze blikt voor ons terug op haar periode bij ‘De Kotmadam’ en ‘Wittekerke’, haar vertrek uit de acteerwereld en haar strijd tegen corona. “Het heeft me dik twee maanden parten gespeeld.”
 1. Erik Van Looy: "Fatma betekent vlekkeloos, hopelijk verloopt het ook vlekkeloos"
  Play
  De Slimste Mens Ter Wereld

  Erik Van Looy: "Fatma betekent vlekkeloos, hopelijk verloopt het ook vlekkeloos"

 2. Drama in Free Love Paradise: "ik walg van je!"
  Play

  Drama in Free Love Paradise: "ik walg van je!"