Cedric & Anaïs winnen 'Huis gemaakt'
Volledig scherm
Cedric & Anaïs winnen 'Huis gemaakt' © RV

“Winnende renovatie is nu 400.000 euro waard”: zo zit het met de financiële kant van ‘Huis gemaakt’

TVIn ‘Huis gemaakt’ wint één koppel het huis dat ze zelf hebben gerenoveerd. Een schitterende prijs van om en bij de 400.000 euro, bloed, zweet en tranen tijdens het harde labeurwerk niet meegerekend. Maar wat gebeurt er met de andere panden? We vroegen het aan Amaury Verelst van A. Verelst Development.

8 reacties

 • Karel Vandenabeele

  4 maanden geleden
  Het motto is : niet meedoen is zowiezo niet winnen. Enkel hier is de inzet van de spelers wel 1,5 jaarloon x 2 . Mocht je 1,5 jaarloon in een ander kansspel inzetten , wat zijn dan de kansen ?
 • Ilse Verlinden

  4 maanden geleden
  Marleen de winst lijkt mij vooral de reclame. 1 pand wordt dus aan de winnaars gegeven, dus de winst op de 2 andere panden is al bijna uitgegeven. Tel daarbij de werkuren voor het zoeken, begeleiden, toezicht en administratie en u merkt dat er niet veel winst meer te halen valt.
 • MARLEEN Fiey

  4 maanden geleden
  Sorry, Meneer A. Verelst U draagt alle risico's maar wint er ook bij 3 panden aan 250.000 euro per gekocht pand en nu bijna aan 400.000 x 3 verkopen reken maar uit hoeveel Uw aan winst hebt. Alleen voor het materiaal, werken die gratis zijn gedaan en het asbest dat zich in de huizen bevindt.
 • Francois De Moor

  4 maanden geleden
  Proficiat met julli nieuwe huis.
 • MYRTHE PASS

  4 maanden geleden
  Het is een wedstrijd en logisch dat er maar één winnaar is. Maar dan komt er het sentimentele gedoe van de mensen met de start van een Crowdfunding. Waarom? Heeft men teveel geld? Er zijn nog mensen, alleen al in België, die iets financieel verliezen en er zelf voor moeten opdraaien. Crowdfundingacties zijn er enkel en alleen maar om specifieke goede doelen te steunen en niet om een huis voor iemand te bekostigen of een begrafenis van een kind te betalen. De deelnemers kenden de voorwaarden!
 1. VIDEO. Achter de schermen bij meesteres Laura (24): “Per maand verdien ik tot 40.000 euro met mijn job”
  Play
  De wereld van Nanoe

  VIDEO. Achter de schermen bij meesteres Laura (24): “Per maand verdien ik tot 40.000 euro met mijn job”

  Zweepjes, tepelklemmen, chokers, ball gags,...sinds de Fifty Shades-hype is BDSM (de verzamelnaam voor bondage, discipline, submissie en masochisme, nvdr.) bespreekbaarder geworden in de slaapkamer. In de zesde aflevering van de HLN Original ‘De Wereld van Nanoe’ zijn we te gast bij Meesteres Laura (24), die naar eigen zeggen “tussen de 20.000 en 40.000 euro per maand verdient” met BDSM.
 2. ANALYSE. Slechte kijkcijfers? We keken in september meer tv dan vorig jaar (al zitten er ook een paar flops bij)
  TV
  9

  ANALYSE. Slechte kijkcij­fers? We keken in september meer tv dan vorig jaar (al zitten er ook een paar flops bij)

  Geen grote winnaars, geen grote verliezers na één maand tv-offensief. En dus is men tevreden bij de drie grote Vlaamse zendergroepen. Begin september leken de kijkcijfers nog te kelderen, maar het tegendeel is waar. We keken zelfs méér dan een jaar geleden, alleen doen we dat meer dan ooit uitgesteld of via de streamingsplatformen. Al krijgen niet alle programma’s een goed rapport.