Cif en Laid
Broers uit Klopjacht
Volledig scherm
PREMIUM
Cif en Laid Broers uit Klopjacht © Kristof Ghyselinck

Winnen broers Laid en Cif vanavond ‘Klopjacht’? “Negen kilo vermagerd tijdens programma”

TVAls ze vanavond de finale van ‘Klopjacht’ winnen, hebben ze dat mede te danken aan hun onverbrekelijke band. Na de dood van hun vader nam Laid (27), toen amper 13, de vaderrol in het gezin voor een groot stuk over. “Hij heeft de repatriëring van het lichaam van mijn vader op z’n eentje geregeld”, zegt Cif (23) trots. De twee vertellen over hun jeugd, het verlies van hun vader, het zware ongeval dat Cif recent meemaakte en de gevolgen van hun ‘Klopjacht’-avontuur. “We hebben geleerd dat Vlamingen geen racisten zijn." 

6 reacties

 • Sara Peeters

  2 maanden geleden
  Die gasten waren wel grappig en ik ben blij dat ze gewonnen hebben. Goed gespeeld! Moet wrang zijn voor de speurders.
 • Ludo Verbueken

  2 maanden geleden
  Ik heb van in de beging gezegt dat die zouden winnen en blijf er bij
 • Yves De Groote

  2 maanden geleden
  Goed gespeeld programma, maar niks echt, zoals de meeste programma´s. Altijd gevolgd door een camera, zowel de deelnemers als de flikken. Precies echt :) Ach, de winnaars zijn al gekend van in het begin. Dat kan geen verrassing zijn.
 • Jan van Heijst

  2 maanden geleden
  ik vind het twee heel sympathieke kerels en van mijn part mag iedereen winnen moest het niet zijn dat ik eerder geloof in de "politiek" correcte houding van de tv makers. Dus als ik er op zou wedden dan is de kans 99% zeker dat zij winnen en dit enkel om voorgenoemde reden. Anders leuk programma
 • Dirk Vantorre

  2 maanden geleden
  Vlamingen zijn geen racisten ook al stemmen ze voor het Vlaams belang. Dat zijn voor het merendeel protest stemmen en anti Wallonië stemmen. Als die twee gasten bij ons voor de deur gingen staan mochten ze hier slapen en ging ik hen helpen. Mijn vrouw en ik duimen vanavond dat ze winnen en we zijn geen linkse rakkers.
 1. Herman Brusselmans over pedofiele broeders op zijn school: “Priester stelde seksueel getinte vragen”
  Play
  Joe

  Herman Brussel­mans over pedofiele broeders op zijn school: “Priester stelde seksueel getinte vragen”

  Schrijver Herman Brusselmans blikt bij Ann Van Elsen openhartig terug op schoolperiode. “Er werkten ook pedofiele broeders”, vertelt Brusselmans. “We moesten te biecht gaan en de priester stelde seksueel getinte vragen. Mensen vonden het normaal dat broeders hun goesting deden maar niemand kende het woord pedofilie.” Bekijk hierboven het volledige fragment uit ‘Speeltijd’, het radioprogramma op Joe met Ann Van Elsen.
 2. ‘Voice of Holland’-deelneemster doet als eerste aangifte tegen omstreden regisseur

  ‘Voice of Hol­land’-deelneem­ster doet als eerste aangifte tegen omstreden regisseur

  Een van de vroegere deelneemsters van ‘The Voice of Holland’ heeft aangifte gedaan tegen de regisseur die jarenlang actief was bij het programma. Dat meldt de Nederlandse krant ‘Algemeen Dagblad’ op zijn website. Voor zover bekend is zij de eerste die een aangifte van aanranding tegen Martijn indient. De vrouw was dat vorige week al van plan, maar door grote drukte bij de politie is dat nu pas gelukt.
 1. Last van vocht in huis? Zoveel kost het om dat aan te pakken (en op deze premies kan je rekenen)
  Livios

  Last van vocht in huis? Zoveel kost het om dat aan te pakken (en op deze premies kan je rekenen)

  18 procent van de Belgische woningen kampt met schade door vochtproblemen, dat blijkt uit cijfers van het Steunpunt tot bestrijding van armoede. Volgens het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf (WTCB) is zelfs 70 procent van de gevallen van bouwschade te wijten aan vocht. Vochtproblemen zijn hardnekkig en pak je best zo snel mogelijk aan. Maar hoeveel kost dat? En welke premies kan je daarvoor aanvragen? Bouwsite Livios zocht het uit.