Romanie Schotte, Angeline Flor Pua, Elena Castro Suarez en Celine Van Ouytsel
Volledig scherm
PREMIUM
Romanie Schotte, Angeline Flor Pua, Elena Castro Suarez en Celine Van Ouytsel © rv

Winnaressen van Miss België aan het woord (deel 2): “Als Miss België heb je een titel, maar daarom staan ze nog niet aan de deur te kloppen”

ShowbizzHuidig Miss België Kedist Deltour en ex-missen Ilse Demeulemeester en Tanja Dexters krijgen het de laatste weken hard te verduren. Van de arrestatie van een wederhelft tot vechtpartijen en beschuldigingen van oplichting: iedereen op sociale media lijkt te smullen van hun leed. Maar hoe gaat het intussen met de andere voormalige missen? Voelen ook zij de tol van de roem of ligt hun leven in de schijnwerpers ver achter hen? Wij spraken met acht voormalige winnaressen over hun missenjaar, hun leven na het kroontje en de kansen die ze kregen door de titel.

2 reacties

  • Emi Hergersberg

    3 weken geleden
    Zich verkopen op een website zou misschien besparender zijn. Ik heb respect voor alle frisse en niet geplamuurde, verstandige meisjes die bovendien ook handig zijn in het dagelijkse leven en zonder meid kunnen leven :-)
  • Paul Boutsen

    3 weken geleden
    Sex verkoopt altijd, schrijf er boekjes over en al je ermee beroemd wordt, ga dan in de politiek, zoals één van uw jullie voorgangsters.