Radio Willy
Volledig scherm
Radio Willy © RV

Winnaar van Willy 1000 is bekend: “Luisteraars hebben uitgebreide smaak”

Radiozender Willy heeft zonet de eerste editie van ‘Willy 1000' afgerond. Na een week vol met harde, mooie en soms ook vuile rockplaten, is de ultieme rockfavoriet van de luisteraars bekend. En het is uiteindelijk ‘Smells Like Teen Spirit’ van de Amerikaanse rockband Nirvana die op een eerste plaats eindigt en daarmee onder meer Pearl Jam en Rage Against The Machine achter zich laat.

 1. Dé druppel te veel? “André Hazes verbreekt definitief het contact met zijn moeder Rachel”
  BV
  2

  Dé druppel te veel? “André Hazes verbreekt definitief het contact met zijn moeder Rachel”

  Zit er (opnieuw) een haar in de boter tussen André Hazes (28) en zijn moeder Rachel (52)? Volgens roddelkoningin Yvonne Coldeweijer (35) verbrak André deze keer definitief het contact. Een heftige brief die hij ooit naar zijn ex-vriendin Sarah van Soelen (27) schreef, zou daar alles mee te maken hebben. Die belandde namelijk door zijn eigen moeder in de brievenbus van Yvonne. “Monique manipuleerde mij dusdanig dat ik bijna vier jaar niet met mijn moeder en zus sprak, dat ik op een veel te jonge leeftijd vader werd, terwijl ik zelf nog een kind was.”
 2. ‘K2 zoekt K3’-finalistes Amy en Celester blikken 1 jaar later terug: “Achteraf gezien blij dat we niet gewonnen hebben”
  Play
  Showbits
  2

  ‘K2 zoekt K3’-finalistes Amy en Celester blikken 1 jaar later terug: “Achteraf gezien blij dat we niet gewonnen hebben”

  Dit weekend is het precies 1 jaar geleden dat Julia het nieuwe K3’tje werd. De opvolgster van Klaasje had even goed Amy of Celester kunnen zijn. Showbits bracht de twee finalistes van ‘K2 zoekt K3’ samen voor een terugblik. “Met Julia hebben we af en toe nog contact via Instagram, meer ook niet”, vertellen ze. Achteraf gezien is Amy zelfs blij dat ze niet gewonnen heeft en daar blijkt Karen Damen heel veel mee te maken te hebben. Bekijk het dubbelinterview met Amy en Celester in een nieuwe Showbits.