Exclusief voor abonnees

Wim Soutaer wil geen kinderen meer, maar: “Door die hersenklonter is het gevaarlijk om mij te laten steriliseren”

Wim Soutaer
Kristof Ghyselinck Wim Soutaer
Zijn grootste hit ‘Allemaal’ is al vijftien jaar oud, maar dat wil niet zeggen dat Wim Soutaer (45) van de radar verdwenen is. Hij staat maar liefst 60 keer op het podium deze zomer, zowel solo als met de Soulbrothers. En dat net nu vrouw Kim meer tijd vrijmaakt voor hun gezin. ‘Mijn eerste huwelijk ging ten onder aan een gebrek aan qualitytime, dat wil ik niet meer laten gebeuren’, zegt Wim vastbesloten.

Je hebt 5% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Catherine MISTIAEN

  Vasectomie vind ik ook gevaarlijk, maar vooral psychologisch. Relaties veranderen, en de echtgenote kan nog altijd zwanger 'geraken' ... van een andere man. Sorry maar men moet toch al een serieuze positivo zijn om te denken dat huwelijkstrouw gegarandeerd is, door sterilisatie.

 • claudio lugli

  geen sex is ook een oplossing om geen kinderen meer te maken

 • Herman Hermans

  Ik heb ook veel huwelijken zien stranden omdat men de carrière en veel,geld verdienen belangrijker vond, dan hun gezin. Heb met zulke strevers geen compassie. Die kinderen verdienen betere ouders dan ouders die willen pronken met hun Audi of BMW.

 • Werner Hermans

  Wat is een hersenklonter??? Los van dat detail: als ik het goed gelezen heb, wil dit zeggen dat wie bloedverdunners neemt geen operaties meer kan hebben??? Tand trekken? Kwetsuur(tje)? Gewoon een week tevoren stoppen met bloedverdunners (eigen ervaring, tand eruit) Gustaaf, je laatste zin is héél juist...

 • Jozef Van Schuerbeeck

  Zeer interessant nieuws !