BELGAIMAGE
Volledig scherm
© BELGAIMAGE

Wim Opbrouck richt eigen productiehuis op

Wim Opbrouck, Muriel Maebe en Geert Willems slaan de handen in elkaar en richten samen het nieuwe productiehuis Free Kings op. Free Kings zal onder andere de Vlaamse versie van 'Bake Off' produceren. 

2 reacties

 • Maurice Verstuyf

  5 jaar geleden
  Zeker doen als je niet wat te doen.
 • Jurgen Van Den Bergh

  5 jaar geleden
  Veel succes Wim, ik ben benieuwd naar je programma's.
 1. MEDIAWATCHERS. “Hoefsmid Raphaël was drie jaar geleden zelf kandidaat in ‘Boer zkt vrouw’”
  Podcast

  MEDIAWAT­CHERS. “Hoefsmid Raphaël was drie jaar geleden zelf kandidaat in ‘Boer zkt vrouw’”

  Drama in ‘Boer zkt vrouw’. Na een uit de hand gelopen ruzie beslissen kandidaten Jolyn en Katrijn het erf van hoefsmid Raphaël te verlaten. Een nooit eerder gezien tafereel in de geschiedenis van het VTM-programma. Nochtans zou boer Raphaël het klappen van de zweep van het programma wel moeten kennen. “Hij deed drie jaar geleden zélf mee om het hart van een boerin te veroveren”, vertelt televisiejournalist Mark Coenegracht in de podcast ‘De Mediawatchers’. Luister hierboven naar de volledige aflevering.
 2. Courteney Cox houdt haar ster op ‘Walk of Fame’ in ere: ‘Friends’-actrice zelf aan de slag met keukenrol
  Play
  celebrities

  Courteney Cox ('Friends') poetst haar ster op ‘Walk of Fame’ met keukenrol

  Lijkt Courteney Cox (58) meer op haar personage in ‘Friends’ dan ze zelf wil toegeven? Courteney blijkt alvast even ‘kuisziek’ als Monica in de populaire sitcom, want ze doet er alles aan om haar ‘Walk of Fame’-ster in ere te houden. De actrice kreeg haar plaatsje op de Hollywood Boulevard in februari. Ze is er nog steeds zo trots op dat ze ervoor zorgt dat de ster altijd blinkt door zelf te gaan poetsen. Tegelijk geeft ze ook de tegels van Jennifer Aniston en Reese Witherspoon een flinke beurt.
 1. “Zijn dat kleine kinderen of zo?”: ex-kandidaten ‘Boer zkt vrouw’ reageren op ruzie bij boer Raphaël
  Play
  Showbits
  15

  “Zijn dat kleine kinderen of zo?”: ex-kandidaten ‘Boer zkt vrouw’ reageren op ruzie bij boer Raphaël

  Vorige week zagen we in ‘Boer zkt vrouw’ hoe presentatrice Dina Tersago moest ingrijpen op het erf van boer Raphaël. De sterke connectie tussen hem en kandidaat Jasha zorgden bij de andere twee dames voor jaloezie. Tijdens een confrontatie bij de caravan, ontaarde het gesprek snel in een heftige ruzie. Een situatie die elke boer zou kunnen overkomen, of heeft boer Raphaël het verkeerd aangepakt? Showbits-reporter Senne sprak met ex-kandidaten Kim en William om te vragen hoe je ‘Boer zkt vrouw’ het best aanpakt.