Willy
Volledig scherm
© Willy

Wim Oosterlinck breekt even binnen bij Qmusic: “Wat hoor ik hier op de radio?!”

MuziekWim Oosterlinck (48) van Willy die plots de ochtendshow van Qmusic komt verstoren omdat er een nummer van Céline Dion aan het spelen is? Het lijkt onwaarschijnlijk, maar voor Maarten Vancoillie (33) werd het donderdagochtend realiteit. Plots stond Oosterlinck naast hem en zei hij dat het genoeg geweest was.

1 reactie

 • Leen Demeyer

  1 jaar geleden
  Hij is niet alleen met die "lichtelijke afkeer".
 1. REPORTAGE. Eerbetoon voor Arno op Oostendse Paulusfeesten werd een indrukwekkend feest: “Arno leeft voor altijd”
  PREMIUM
  Oostende

  REPORTAGE. Eerbetoon voor Arno op Oostendse Paulusfees­ten werd een indrukwek­kend feest: “Arno leeft voor altijd”

  De Paulusfeesten werden maandagavond afgesloten met een eerbetoon aan Arno. De Oostendse artiest overleed op 23 april aan de gevolgen van pancreaskanker op 72-jarige leeftijd. Dat hij niet snel zal vergeten worden, bleek alvast uit de massale opkomst. Het Petrus- en Paulusplein stroomde volledig vol met meer dan 10.000 bezoekers om mee te vieren. Het werd immers geen emotionele avond, maar een groot feest met centraal het prachtige repertoire dat Arno heeft achtergelaten.
 2. Joshua en Fabrizio over daten na reality-tv: "Afgerekend op de persoon die ik toen was”
  Play
  Showbizz

  Joshua en Fabrizio over daten na reality-tv: "Afgerekend op de persoon die ik toen was”

  Voor de finale van ‘Love Island’ heeft Streamz een echt ‘love’-eilandje gebouwd op het Eilandje in Antwerpen. Hier konden bekende gezichten uit reality-datingprogramma’s, zoals Fabrizio en Joshua, een date meenemen om samen die finale te bekijken. Showbits-reporter Desna trok naar het ‘love’-eilandje en vroeg hen of daten na een deelname een datingprogramma nu een voor- of nadeel is.