RV
Volledig scherm
© RV

Wim Leys viert zijn 20-jarig bestaan met eenmalige reünie van de jongensgroep Boysband

MuziekOp 17 oktober viert Wim Leys (45) zijn 20-jarig bestaan in Cultuurhuis EMotia in Erpe-Mere. Voor deze feestelijke gelegenheid kreeg hij sowieso al het gezelschap van Luc Steeno (57) en Davy Gilles (45), maar er was ook sprake van een optreden van een surprise act. De verrassing van de avond werd ondertussen ook bekendgemaakt door de organisatie. Zo maakt Wim dit najaar een eenmalige comeback met Boysband, de jongensgroep waar hij in het verleden lid van was.

2 reacties

 • stany Van de mixere

  1 maand geleden
  Ik heb net even de moeite genomen om naar zijn nummers te luisteren en kan zeggen dat dit bagger is van het allerhoogste niveau. Dat hiervoor destijds mensen stonden aan te schuiven voor totz, tart elke verbeelding.
 • SONNY Pollaere

  2 maanden geleden
  Proficiat, maar ik heb nog nooit van jou gehoord. Zo kan ik ook mijn 50 jarig bestaan vieren als gewaardeerd opinieschrijver van hln. Groeten Pollaere S.
 1. Feest, kippenvel, een jodelauditie en “de beste zang tot nu toe” in een nieuwe aflevering van ‘K2 zoekt K3'
  Play
  TV
  12

  Feest, kippenvel, een jodelaudi­tie en “de beste zang tot nu toe” in een nieuwe aflevering van ‘K2 zoekt K3'

  Dertien Vlaamse en Nederlandse jongens en meisjes gaven zaterdagavond het beste van zichzelf om de plek van Klaasje in te nemen in een nieuwe auditieronde van ‘K2 zoekt K3'. In de derde aflevering lag de lat al een stuk hoger. Iets wat ook host Kürt Rogiers opgevallen is. “Je moet best wel wat sterren krijgen om boven op die stoelen terecht te komen.” Maar de jury werd opnieuw op haar wenken bediend. Eén van de kandidaten zorgde voor een kippenvelmoment, iemand anders jodelde, nog een andere kreeg de hele studio, inclusief juryleden, aan het dansen en Samantha kreeg “de beste zangauditie tot nu toe” te horen.