Willy Sommers en Peter Van de Veire
Volledig scherm
Willy Sommers en Peter Van de Veire © Joel Hoylaerts / Photonews / RV

Willy Sommers wordt vandaag 70, familie en collega’s sturen hem handgeschreven brieven: “De man waarvoor ik destijds viel en vandaag nog steeds val”

BVZeventig anjers, zeventig rozen. Willy Sommers wordt vandaag 70. De Vlaamse showbizz viert vandaag een icoon. Met video-boodschappen en handgeschreven wensen. Zijn collega’s en familie vieren dat maar al te graag.

 1. RECENSIE. ‘Dahmer’: “Na twintig minuten wilden we vooral iets vrolijkers opzetten”
  PREMIUM
  TV
  3

  RECENSIE. ‘Dahmer’: “Na twintig minuten wilden we vooral iets vrolijkers opzetten”

  Als ‘American Horror Story’-koning Ryan Murphy z’n creatieve duivels loslaat op ‘Milwaukee Cannibal’ Jeffrey Dahmer, dan zetten wij onze out of office op. En u best ook. Want met tien afleveringen van iets minder dan een uur belooft deze sinistere vertelling van de man die 17 lustmoorden op z’n geweten heeft -en er niet vies van was delen van z’n slachtoffers op te peuzelen of bij te houden op sterk water- binnen als een misselijkmakende mokerslag. Maar of deze Netflix-reeks enkel uw duistere dorst voor true crime wil lessen, of ook echt iets zegt over de falende volwassenen die een monster lieten gedijen? Dat zoekt Evelien Delgouffe in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.