Willy Sommers
Volledig scherm
Willy Sommers © Benny Proot

Willy Sommers test positief op corona

ShowbizzWilly Sommers is besmet met het coronavirus, zo meldt Ringtv. De zanger kreeg vanmorgen zijn testresultaten terug. 

 1. Willy Sommers over onafscheidelijke band met dochter Luna: “Nu ze op kot gaat zullen onze momenten samen enkel nog intenser worden”
  PREMIUM
  Showbizz

  Willy Sommers over onafschei­de­lij­ke band met dochter Luna: “Nu ze op kot gaat zullen onze momenten samen enkel nog intenser worden”

  De rollen zijn omgedraaid ten huize Willy Sommers (68). Vroeger was de zanger vaak weg om ergens ten velde op te treden, nu is zijn dochter Luna (18) veel minder thuis. Afgelopen week is ze begonnen aan haar studies criminologie in Gent – en het bijbehorende kotleven. “Cindy en ik hebben het volste vertrouwen in de opvoeding die we haar hebben gegeven”, aldus Willy openhartig.
 2. Exact één maand tot 25 december: wat is de ultieme kerstsingle volgens muziekminnend Vlaanderen?
  Muziek

  Exact één maand tot 25 december: wat is de ultieme kerstsin­gle volgens muziekmin­nend Vlaanderen?

  Ultieme kerstsingle Feliz Navidad wordt voor zijn vijftigste verjaardag opnieuw uitgebracht. En met nog een maand te gaan tot 25 december begint het ook op de radio weer volop kerstliedjes te sneeuwen. Maar welke nummers zijn nu echt de moeite om te beluisteren aan de feestdis? Van onvervalste klassiekers tot verborgen parels: deze songs mogen volgens muziekminnend Vlaanderen niet in de playlist van uw bubbel ontbreken.
 3. Zwangere Guy en Lous and the Yakuza vallen in de prijzen op Red Bull Elektropedia Awards
  Muziek

  Zwangere Guy en Lous and the Yakuza vallen in de prijzen op Red Bull Elektrope­dia Awards

  Geen grote slokoppen op de Red Bull Elektropedia Awards woensdagavond. De prijzen werden netjes verdeeld onder alle genomineerden. Onder meer Lous and the Yakuza, Zwangere Guy en Charlotte De Witte mochten een beeldje mee naar huis nemen. De veiling voor het solidariteitsfonds van de muzieksector bracht meer dan 26.000 euro in het laatje. Populairste item was een platinaplaat van zangeres Angèle.
 1. Lize Feryn duikt onder in sm-kelder bij 'Club Flo'
  Play

  Lize Feryn duikt onder in sm-kelder bij 'Club Flo'

 2. André Hazes Junior wil deze Hedwig wel heel graag in zijn 'The Voice Senior'-team
  Play

  André Hazes Junior wil deze Hedwig wel heel graag in zijn 'The Voice Senior'-team