Willy Sommers en zijn dochter Luna.
Volledig scherm
PREMIUM
Willy Sommers en zijn dochter Luna. © Dieter Bacquaert

Willy Sommers over onafscheidelijke band met dochter Luna: “Nu ze op kot gaat zullen onze momenten samen enkel nog intenser worden”

ShowbizzDe rollen zijn omgedraaid ten huize Willy Sommers (68). Vroeger was de zanger vaak weg om ergens ten velde op te treden, nu is zijn dochter Luna (18) veel minder thuis. Afgelopen week is ze begonnen aan haar studies criminologie in Gent – en het bijbehorende kotleven. “Cindy en ik hebben het volste vertrouwen in de opvoeding die we haar hebben gegeven”, aldus Willy openhartig.

 1. Oom van André Hazes zorgde voor verzoening met Monique: “Hij heeft me geholpen om van de drank af te blijven”
  Showbizz

  Oom van André Hazes zorgde voor verzoening met Monique: “Hij heeft me geholpen om van de drank af te blijven”

  Coronacrisis of niet, 2020 is het jaar waarin André Hazes (26) z’n leven definitief over een andere boeg gooide. Hij ging minder drinken, begon intensief te sporten en herenigde zich na een korte romance met Bridget Maasland (46) opnieuw met grote liefde Monique Westenberg (42). “En dat komt allemaal dankzij m’n oom”, vertelt Hazes in een dubbelinterview met z'n wederhelft in het magazine Talkies.
 1. Hanne belandde vier jaar geleden in coma en zoekt nu naar lief: "Het doet pijn om te denken dat het vroeger anders was"
  Play
  Cupido ofzo

  Hanne belandde vier jaar geleden in coma en zoekt nu naar lief: "Het doet pijn om te denken dat het vroeger anders was"

 2. Pairi Daiza verwelkomt twee nieuwe ijsberen: "De gevaarlijkste van alle beren"
  Play

  Pairi Daiza verwelkomt twee nieuwe ijsberen: "De gevaarlijk­ste van alle beren"