Willy en Annemie hebben nu een heel goeie band.
Volledig scherm
Willy en Annemie hebben nu een heel goeie band.

Willy Sommers openhartig over eerste ontmoeting met ‘geheime’ dochter Annemie: "Plots stond daar een meisje. 'Naar het schijnt ben jij mijn papa'"

ShowbizzEen openhartige Willy Sommers (67) in 'Het huis' vanavond. De zanger vertelt voor het eerst in detail hoe hij zijn lang verzwegen dochter Annemie (37) toevallig ontmoette op een optreden. "Er stonden een hele hoop kinderen rond mij voor een handtekening. Eentje zei: 'Naar het schijnt ben jij mijn papa.'"

 1. Sieg De Doncker open over besnijdenis bij ‘Club Flo’: “Omdat je niet speciaal wil zijn, praat je daar eerst niet over”
  Play
  TV

  Sieg De Doncker open over besnijde­nis bij ‘Club Flo’: “Omdat je niet speciaal wil zijn, praat je daar eerst niet over”

  In ‘Club Flo’ gaat Instagram-fenomeen Flo Windey op ontdekking in de wereld van seksualiteit en verdovende middelen. Deze week is Sieg De Doncker te gast: Flo Windey praat in de aflevering met hem over een gevoelig thema, een besneden penis. Samen hebben ze het over het taboe errond, dat Sieg zelf enorm ervaarde tot zijn 16e. Het is door open gesprekken met anderen en vooral door het gebruik van humor, dat het veel bespreekbaarder werd.
 1. Shantie en Christina kussen in 'Free Love Paradise': "We kunnen wel ver gaan samen"
  Play

  Shantie en Christina kussen in 'Free Love Paradise': "We kunnen wel ver gaan samen"

 2. Alloo en de wegpolitie zetten Ferrari aan de kant: "Ik ging gewoon even tanken"
  Play

  Alloo en de wegpolitie zetten Ferrari aan de kant: "Ik ging gewoon even tanken"