VTM
Volledig scherm
PREMIUM
© VTM

Willy Sommers laat in zijn ziel kijken: “Toen Cindy zwanger was, heb ik daar toch een paar dagen mee gezeten”

Showbizz“Ik heb al heel wat watertjes doorzwommen en stormen doorstaan”, zegt Willy Sommers (69), die zijn vijftigjarig jubileum viert met een biografie én bijbehorend album. Wij spraken hem over zijn indrukwekkende carrière en het boek waarin hij geen blad voor de mond neemt. Een gesprek over de rampjaren ‘80, de komst van VTM, het schuldgevoel rond dochter Annemie en de vrouwen in zijn leven. “‘Met Viviane ga ik oud worden’, dacht ik. Maar ik heb haar te veel losgelaten.”

2 reacties

 • Jean Schepens

  1 maand geleden
  'boek' binnen enige tijd te koop bij de Slegte à 0,50 eurocent ... NONKELJEAN
 • MONIQUE PAEPE

  2 maanden geleden
  Hoeveel kost het boek
 1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.
 2. Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschillende soorten
  Livios

  Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschil­len­de soorten

  Wie bouwt, is vanaf 2026 verplicht om een elektrische warmtepomp te gebruiken om zijn woning te verwarmen. Die bestaan in verschillende varianten. In de praktijk moet je meestal kiezen tussen een warmtepomp die warmte aan de bodem onttrekt of een systeem dat warmte uit de buitenlucht haalt. Wat voor jou de beste keuze is, hangt af van je woonsituatie en budget. Bouwsite Livios zet de opties op een rij.